Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alga
Animagic
Clementoni
Club Petz
Dance
Dickie
Disney Frozen
FurReal Friends
Hasbro
Jewelpet
Kidz Delight
Kurio
Littlest Pet Shop
Maki
Mattel
Palomies Sami
Pokemon
Silverlit
SpyX
Star Wars
Summertime
Teksta
Topcom
WowWee
Zhu Zhu Pets
Babblarna
Babies
Elephant
Furreal
Lentsikat
Mission
Monsters
Pelit
Police
Rainbow
Sekalaiset
Zuru
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
CDON lelut
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Elektroniset lelut

189 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Sanonta kuuluu, että leikki on lapsen työtä. Monet elektroniset lelut kuuluvat nykyaikaan ja niiden kanssa voi oppia monia uusia taitoja. Esimerkiksi FurReal Bootsie -kissa käyttäytyy aivan kuin oikea kissa. Sitä tulee hoitaa ja sen kanssa täytyy leikkiä. Näin lapsi oppii, kuinka eläimistä pidetään huolta ja miten suuri vastuu oikeassa lemmikissä onkaan.

Valitse sopivat elektroniset lelut lapsellesi

Elektroniset lelut sopivat monen ikäisille lapsille. Tosin aivan pienille taaperoille niitä ei suositella, sillä leluissa saattaa monesti olla pieniä ja irtoavia osia. Elektroniset lelut voivat olla mitä vain eläimistä aina robotteihin ja monenlaisiin vakoiluvälineisiin. Osta lelut aina lapsen ikätason mukaisesti, sillä silloin leikitkin sujuvat paljon paremmin. Huomioi myös, että kaikki elektroniset lelut toimivat paristoilla. Kannattaakin tarkistaa, kuuluvatko paristot lelun hintaan, vai tuleeko ne ostaa erikseen. Tutustu siis kattavaan valikoimaan Lelukaupat.fi-sivustolla ja valitse juuri sinun lapsellesi sopivimmat lelut. Nämä lelut sopivat oikein hyvin myös lahjaksi. Osta kaikki tarvitsemasi kerralla ja säästät rahaa.

  • Valitse lapseen ikään sopivat lelut
  • Osta omalle lapselle tai lahjaksi

Netistä ostaminen on helppoa

Elektroniset lelut saa nyt kätevästi suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostaessasi sinun ei tarvitse kierrellä useissa kaupoissa, jotta löydät varmasti haluamasi. Voit tutustua valikoimaan ja valita sopivan tuotteen. Sitä klikkaamalla pääsee suoraan tuotetta myyvän jälleenmyyjän sivulle. Jälleenmyyjän sivuilta on luettavissa myös lisätietoa kustakin tuotteesta. Vertaile tuotteita ja jälleenmyyjiä, sillä eroja on esimerkiksi maksutavoissa ja toimitusehdoissa. Jotkut tuotteet saatetaan toimittaa suoraan kotiin ilman erillisiä kuluja, kun taas toisiin tuotteisiin lisätään vielä toimituskulut päälle.

Siirry alkuun