Lelut & lelukaupat netissä
Tasapeli

Tasapeli.fi ulkopelit

(4)
4.5 4 5 1
 • Jalkapallomaalit ja muut ulkopelien tarvikkeet
 • Toimitukset 4-10 päivän kuluttua tilauksestasi
 • Toimitukset: Posti, Mypack/Matkahuolto ja kotiinkuljetus
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan ja Jouston lasku ja osamaksu

  Tasapelistä laadukkaat pelit ja leikit aktiiviseen arkeen

  Tasapeli.fi nettikauppa on täysin kotimainen, ulkopeleihein ja harrastusvälineisiin erikoistunut nettikauppa, joka panostaa tuotteissaan aina laatuun. Tasapeli.fi toimii yhteistyössä eurooppalaisten huippuvalmistajien kanssa ja etsii jatkuvasti uusia kiinnostavia pelejä ja leikkivälineitä pihalle, mutta valikoi tarkasti tuotteet valikoimiinsa. Kun etsit netistä hyödyllistä ja aktiivista tekemistä pihalle ja kestäviä välineitä, Tasapeli.fi on oikea kauppa!

  Laadukkaat trampoliinit netistä

  Tasapeli.fi nettikaupasta löydät trampoliinit joka lähtöön: trendikkäät ja tyylikkäät sekä turvalliset maatrampoliinit, suorakaidetrampoliinit, pyöreät trampoliinit, fitnes trampoliinit, Pro Line trampoliinit, trampoliinin pehmusteet, suojaverkot sekä tietysti lisävarusteet ja varaosat. Kaikissa trampoliinimalleissa on 100 % varaosasaatavuus sekä osassa jopa 10 vuoden käyttötakuu! Rungolla takuu on yleensä 10 vuotta ja matolla ja pehmusteella 3-5 vuotta. Tasapeli.fi verkkokauppa siis todella myy laatua! Myytävät trampoliinimerkit ovat laadukkaat Exit ja Avyna, joista on olemassa monenlaisia kokoja ja malleja.

  Maalit, pingispöydät ja muuta tekemistä

  Tasapeli.fi on oikea aktiviivisen perheen lempikauppa, sillä sieltä löytyy aina jotakin uutta kivaa tekemistä omalle pihalle! Siellä löytyy laadukkaat ja hyvät pingispöydät, pöytäfutispöydät, biljardipöydät, ilmakiekkopöydät, Darts-taulut ja tarvikkeet, koripallotarvikkeet, kuten koripalloseinät, pallot ja kengät. Kaupassa on tosi monipuolisesti jalkapallotarvikkeita, kuten jalkapallomaalit, sekä kaikki muut varusteet jalkapalloon, kuten maalivahdin varusteet, jalkapallokengät, pallot ja muut suojat, sekä jääkiekon harrastamiseen kotona. Palautusmaaleja on myös monenlaisia ja niitä voi käyttää harjoitellessa melkein mitä vain, jääkiekon lämimistä, jalkapallon vetoja, pesäpallolyöntejä... Salibandymaalit ja monipeliverkot ovat myös käteviä aktiivisen perheen pihalla, sillä niissä voi pelata monenlaisia eri pelejä. Kaupasta löytyvät myös Futsal varusteet sekä lentopalloverkot.

  Kotikuntosali kuntoiluvälineillä

  Aikuisille kiinnostavia ovat kuntoiluvälineet, joista voi rakentaa vaikka crossfit-radan tai oman kuntosalin kotiin. Tasapeli.fi kaupassa on muun muassa voimistelurenkaita, vastuskuminauhoja, voimapyöriä, minitrampoliinit, leuanvetotanko, treenimatot sekä monipuoliset spinningpyörät. Nämä välineet ovat varsinkin aikuisen mieleen!

  Maksuaikaa osamaksulla

  Tasapeli.fi verkkokaupassa tiedetään, että kalliita harrastusvälineitä ei voi hankkia useinkaan tuosta vaan. Siksi kaupassa on huolehdittu sopivasta maksuaikataulusta. Klarnan palveluilla on mahdollista saa maksuaikaa pitkäksikin aikaa, ja kesällä Klarna tarjoaa ilmaista maksuaikaa pari kuukautta. Muuten kaupassa voi maksaa myös verkkopankissa sekä luottokorteilla.

  Tasapeli.fi asiakapalvelu

  Tasapeli.fi verkkokaupassa tiedetään, että netistä ostettaessa tarvitaan aivan yhtä paljon tietoa ja palvelua kuin kivijalkaliikkeessäkin. Siksi nettikauppa haluaa palvella asiakkaansa loppuun asti. Nettikaupassa on online-chat, jossa voi kysyä tuotteista ja mistä vaan, ja aina voi tietysti myös soittaa. Tarvittaessa verkkokauppa järjestää myös tapaamisen ja esittelyn toimistossaan Vantaalla.

  0503715260
  info@tasapeli.fi


  Siirry alkuun