Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Koripallotelineet

1 tuote 1 kaupasta

Koripallo on suosittu urheilulaji myös lasten keskuudessa. Lapset pelaavat koripalloa usein koulujen pihoilla tai jumppasaleissa. Koripallosta pitävälle lapselle voi myös hankkia koripallotelineen kotiin, jolloin lapsi voi palata rakastamansa lajin pariin aina silloin, kun haluaa. Sopivankokoinen koripalloteline innostaa lasta harjoittelemaan korien heittoa, sillä koriin osuu tavallista herkemmin. Lapsena aloitettu harrastus saattaa kantaa pitkälle aikuisuuteen, jos lapselle jää lajista ja sen harrastamisesta hyvä mieli.

Valitse oikeanlainen koripalloteline

Koripallotelineitä löytyy netistä lukuisia erilaisia. Ennen oman koripallotelineen hankkimista kannattaa kuitenkin miettiä, minne haluaa koripallotelineen asettaa. Toiset koripallotelineistä soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sisäkäyttöön soveltuva koripalloteline tulee kuitenkin asettaa turvalliseen paikkaan. Toinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon telinettä valitessa on käyttäjän ikä ja pituus. Jalallisia koripallotelineitä saa säädettyä sopivalle korkeudelle, minkä ansiosta ne sopivat loistavasti myös perheen pienimmille koripalloilijoille. Jalallisissa koripallotelineissä voi olla myös muita lisäominaisuuksia, kuten sisäänrakennetut pidikkeet juomille ja koripalloille. Seinään kiinnitettävistä koripallotelineistä löytyy myös säätömahdollisuuksia, mutta ne kiinnitetään usein sen verran korkeammalle, että ne sopivat paremmin hieman vanhemmille ja kokeneemmille koripallon pelaajille. Jos kori on tarkoitettu vanhemmille pelaajille, kannattaa myös tarkistaa onko korin rengas donkkauksen kestävä vai ei.

  • Tuleeko koripalloteline sisä- vai ulkokäyttöön?
  • Saako telineen säädettyä sopivalle korkeudelle?
  • Onko korin rengas donkkauksen kestävä?

Koripallotelineet helposti verkkokaupasta

Koripallotelineet ovat ostettavissa kätevästi niitä myyvistä verkkokaupoista. Ostosten tekeminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, sillä sivuiltamme löydät useamman eri nettikaupan tuotteet vain yhdellä vilkaisulla. Voit myös helposti vertailla hintoja eri nettikauppojen kesken ja hyödyntää heidän tarjoamansa alennukset ja tarjoukset. Tuotteiden alta näet heti arvioitujen postikulujen määrän, mutta lopullisen hinnan pääset tarkistamaan klikkaamalla itsesi jälleenmyyjän sivuille. Ennen tilauksen loppuun viemistä kannattaa myös tarkistaa tuotteen toimitusaika sekä tiedot sen vaihto- ja palautusoikeudesta.

Siirry alkuun