Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse verho
X
Cars
Disney
Frozen
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Cars
Disney
Disney Princess
Milana
Friends
Frozen
Funny
Hoppekids
Rainbow
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen verhot

44 tuotetta 2 kaupasta

Millaiset verhot lastenhuoneeseen?

Lastenhuoneen sisustukseen kuuluu olennaisena osana verhot. Aluksi kannattaa miettiä, tarvitseeko verholta myös pimentäviä ominaisuuksia. Kesäöinä ja -aamuina aurinko voi valaista kirkkaasti lastenhuoneeseen ja suuri valon määrä voi häiritä lasten unta. Pimentämisen voi hoitaa myös rullaverhon tai sälekaihtimien avulla, jolloin lastenhuoneeseen voidaan valita minkälaiset verhot vain.

Lastenhuoneen verhot voivat olla näyttävät tai yksinkertaiset

Fotoverhot sisältävät isoja ja tarkkoja kuvia lasten suosikkihahmoista, mukana muun muassa Hello Kitty, Disneyn Princess ja Cars 2. Fotoverho pääsee oikeuksiinsa, kun se on kokonaan vedettynä ikkunan eteen näkyviin. Fotoverhot ovat helppohoitoisia polyesteriverhoja, jotka voi pestä myös koneessa. Lastenhuoneessa kannattaakin suosia helppohoitoisia materiaaleja, joilta voi kätevästi putsata tulleita tahroja. 

Jos lastenhuoneessa on jo paljon väriä, verhoissa kannattaa suosia yksinkertaisempaa kuosia. Esimerkiksi Kids Conceptilla on myynnissä valkoiset Fairy-sivuverhot, joissa on verhon ylälaidassa roosa tai sininen yksinkertainen kuvio. Lastenhuoneesta tulee helposti sekava, jos väriä ja voimakkaita kuvia käytetään jokaisessa sisustuselementissä. Lastenhuoneeseen on tarjolla paljon voimakkaita kuoseja ja värikkäitä huonekaluja ja yleensä lapset tykkäävätkin näistä värikkäistä tavaroista. Kuitenkin jo pelkästään leluista tulee paljon väriä huoneeseen, joten lastenhuonetta suunnitellessa kannattaa miettiä aina myös kokonaisuutta.  

Siirry alkuun