Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Dinosaur
Kidkraft
Princess
Frozen
Hoppekids
Nalle
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Lelulaatikot ja arkut

9 tuotetta 1 kaupasta

Lelulaatikot ja arkut sopivat loistavasti lastenhuoneeseen

Lelulaatikko tarjoaa loistavan paikan säilyttää leluja lastenhuoneessa. Erikokoiset ja eriväriset lelulaatikot ovatkin ehdoton hankinta lastenhuoneeseen, jos haluaa, että lelut ovat välillä järjestyksessä. Leluarkku on myös tukeva vaihtoehto vähän raskaampien lelujen säilytykseen. Arkku pysyy tukevasti paikallaan, vaikka sen sisällä olisi enemmänkin leluja. Lelulaatikoita kannattaa ostaa netistä useampia kappaleita, jolloin eri leluille löytyy oma paikkansa. Lapsen on myös helpompi siivota huonetta, kun leluille on omat paikat.

Lelulaatikko pyörillä on toimiva ratkaisu lastenhuoneeseen

Jos lelulaatikossa on pyörät alla, se siirtyy näppärästi reunaan leikkien tieltä. Myös lapsen on helpompi siirtää painavaakin lelulaatikkoa, jos lelulaatikossa on pyörät. Myös lattia säästyy, kun lelulaatikoita ei työnnetä lattiaa vasten. Kovempien lelulaatikoiden lisäksi on olemassa myös pehmeitä lelulaatikoita, jotka sopivat hyvin pienemmille käyttäjille. Lelulaatikoita on monenvärisiä ja kokoisia, joten jokaiseen lastenhuoneeseen löytyy varmasti sopivia lelulaatikoita netistä

Lasten leluarkku kätkee lelut sisäänsä

 Lasten leluarkku on yleensä valmistettu kovemmasta puusta ja se on pitkäikäinen hankinta lastenhuoneeseen. Lasten leluarkun kansi voi olla painava, joten se ei sovellu ihan pienimmille lapsille. Säilytysarkku on jykevä säilytyslaatikko lastenhuoneeseen ja se sopii monenlaisille leluille. Leluarkku on myös sisustuksellisesti mukava lisä lastenhuoneeseen.

Siirry alkuun