Lelut & lelukaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Coolshop lelut
Poista kaikki suodattimet

Kids Concept

89 tuotetta 2 kaupasta
Kids Concept

Kids Concept - Ruotsalaisia leluja perheen pienimmille

Kids Concept on ruotsalainen lastentarvikeyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista konseptiajattelua 0-7 vuotiaiden lasten asumiseen ja viihtyvyyteen. Yrityksen valikoima kattaa sisustustarvikkeet, huonekalut ja lelut eli kaiken tarpeellisen lastenhuoneeseen. Tuotteiden värimaailma on selkeä, ja suunnittelussa on pyritty siihen, että kaikki tuotteet ja värit olisivat keskenään yhdisteltävissä. Kids Concept -tuotteilla sisustettu lastenhuone on tyylikäs lasten maailma, jossa tavarat pysyvät järjestyksessä ja lapset viihtyvät leikkimässä leluillaan. Kids Concept -tuotevalikoiman löytää kätevästi verkkokauppojen tarjonnasta.

Leikkiteltta houtkuttelee leikkeihin

Kids Concept Star -sarjasta löytyy esimerkiksi pyöreä leikkiteltta, joka tarjoaa mukavan rauhallisen leikkipaikan lastenhuoneeseen. Siinä voi leikkiä intiaania tai olla retkellä metsässä, tai leikkiä sen olevan vaikkapa hotellihuone, johon lapsi saapuu lomalle samaan sarjaan kuuluvan leikkimatkalaukun kanssa. Lomalle voi hurauttaa näppärästi Star -sarjan puisella potkupyörällä. Kids Concept Star -sarjan tuotteet ovat saatavissa kolmessa eri värissä: vihreinä, pinkkeinä ja sinisinä.

Monet lapset rakastavat soittamista erilaisilla instrumenteilla, eikä ole niin väliä onko instrumentti oikea vai leikkikalu, kunhan siitä lähtee jonkunlaista ääntä. Kids Concept tarjoaa lapsille leluversiot kitaroista, huuliharpuista, tamburiineista, ksylofoneista, nokkahuiluista ja marakasseista. Näillä lelusoittimilla orkesteri voi järjestää hienoja konsertteja. Palapelit, labyrintti, jätkänshakki ja muut pelit antavat jännitystä ja hauskaa puuhaa pienille ja vähän isommillekin lapsille. Pikkuprinsessat rakastavat kultakruunuja ja huntuja, ja prinsessa voi järjestää kahvikutsut toisille prinsessoille tai prinsseille leikkikahvikupeilla tarjoten leivoksia tai muffinsseja. Prinsessalla tulee tietysti olla ruusukuvioinen pinkki sateenvarjo sadepäivien varalle. Prinsessa Ruusu -sarjassa on myös ihana vaaleanpunainen ruusukuvioinen leikkiteltta aidolle pikkuprinsessalle.

Hakkapeli Kids Conceptin tyyliin

Kids Concept Pumpkin -sarjassa on monia pienten suosikkileluja kuten hakka, puisia rakennuspalikoita ja laatikoita, jonka reikiin pikkuinen yrittää löytää sopivanmuotoisen palan. Ihanat virkatut tai puiset elefantit ovat mukavia kavereita, ja pöllön muotoisessa säästöpossussa ensimmäiset rahat pysyvät hyvässä tallessa opettaen lapselle säästämisen merkitystä. Pumpkin sarjassa on myös mielenkiintoisia pelejä pikkuisten muutaman palan palapeleistä vähän isompien jätkänshakkiin. Kulkushelistin ja hakkalaatikko kiinnostavat pienimpiä kuten puiset rakennuspalikkasarjatkin. Hieman isommat nauttivat muistipelistä. Myös Pumpkin-sarjan tuotteet löytyvät kolmessa eri värissä vihreänä, pinkkinä ja sinisenä.

Pienimmät vauvat tutkailevat mielellään vaunuihin kiinnitettyjä pehmeitä leluja tai imeskelevät purulelujaan. Iloiset eläinhahmoiset mobilet kiinnostavat ja rauhoittavat vauvaa tämän käydessä unilleen. Niin sanottu vauvojen jumppamatto, jossa kaariin on kiinnitetty kiinnostavia leluja saa vauvan pötköttämään tyytyväisenä lattialla lelujaan tutkien ja samalla hieman voimistellen. Pehmeä puuhalaatikko, jonka reiästä on mukava pudotella tavaroita laatikon sisään ja kaivella niitä sitten sieltä ulos on myös vauvalle kiinnostavaa puuhaa.

Kids Concept -tuotteilla sisustetussa huoneessaan lapsilla on paljon tekemistä saman sarjan lelujen kanssa puuhaillessaan. Yhteensopivat tuotteet ja lelut helpottavat huoneen uudistamista ja lasten viihtymistä näiden kasvaessa. Vastasyntyneistä aina kouluikäisiin asti Kids Concept -tuotteista löytyvät sopivat lelut ja tarvikkeet kaikille lapsille, niin tytöille kuin pojillekin. Nettikaupoista näiden ruotsalaisten laatutuotteiden hankkiminen käy vaivattomasti. Pikkulasten vanhemmilla kun ei yleensä ole liikaa aikaa kaupoissa kiertelyyn: on tervetullutta jos hankinnat voi suorittaa kotisohvalta silloin kun sattuu olemaan hetki vapaata aikaa. Tässä suhteessa verkkokaupat ovat helpottaneet huomattavasti pienten lasten vanhempien arkea. Kids Conceptin toiminta-ajatuksena on että lapset saavat olla lapsia eivätkä pieniä aikuisia. Tämä ohjaa kaikkea Kids Concept -tuotteiden suunnittelua ja varmistaa, että lelut ja muut tarvikkeet ovat varmasti lapsille sopivia ja mieleisiä. Lapset ovat mukana myös tuotteiden suunnitteluvaiheessa varmistamassa, että lelut ovat heidän mielensä mukaisia ja varmasti toimivia.

Siirry alkuun