Lelut & lelukaupat netissä

Playmobil

266 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Playmobil

Playmobilin valtavan laaja valikoima erilaisia koottavia lelusettejä ja hahmoja kuvaa lähes kaikkia elämän osa-alueita historiasta nykypäivään, satuja unohtamatta. Lasten mielikuvitus kehittyy kuin huomaamatta, ja hahmojen kertomat tarinat lisäävät kiinnostusta moniin eri asioihin, auttaen näin myös ymmärtämään ja oppimaan uusia asioita monilta eri aloilta.

Saksalainen Playmobil lelusarja tuli myyntiin jo vuonna 1975. Siitä asti sen suosio on ollut vankka kaikkialla maailmassa, ja sitä pidetään vahvana kilpailijana toiselle suurmerkille Legolle. Playmobil hahmot ovat kooltaan lapsen käteen sopivia 7,5 cm korkeita muovisia figuureja, joilla on selkeät, lasten piirustuksia muistuttavat kasvot. Niitä suositellaan kaikille 4 – 12 vuotiaille lapsille, tytöille ja pojille. Sarjassa on laaja valikoima erilaisia ammatteja, tyyppejä tai aikakausia kuten vaikkapa kivikautta kuvaavia lelusettejä. Hahmot ja niihin liittyvät tarvikkeet ovat koottavia, ja mukana paketeissa tulevat selkeät kokoamisohjeet. Hahmojen kehitystyö on jatkuvaa: uusia sarjoja tulee markkinoille ja vanhoja poistuu tuotannosta. Tiettyjä figuureja valmistetaan vain rajallisia määriä, joten vuosien mittaan Playmobil hahmoista on tullut myös suosittuja keräilykohteita. Nykypäivänä Playmobil tuotteita saa ostettua nettikaupoista kautta maailman ja netissä valikoimaan tutustuminen käy vaivattomasti. Internetistä Playmobilin sivuilta voi tilata myös kuvaston kotiin tarkempaa tutustumista varten.

Playmobil linna ja merirosvot sekä muita seikkailuja

Erilaisia aiheita kuvaavien Playmobil settien valikoima on todella laaja: siitä löytyvät omat suosikit niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille ja sekä tytöille että pojille. Poikia kiinnostavat varmasti erilaiset junat, autot ja lentokoneet oheistarvikkeineen, Villin Lännen kylät, merirosvot, dinosaurukset ja muut vähän pelottavatkin hahmot. Palomies tai poliisi on monen pikkupojan toiveammatti, jota hän voi harjoitella Playmobil lelujensa kanssa. Merirosvolaivalla voi seilata kaukaisia meriä vaikkapa tapaamaan Amerikan intiaaneja. Villissä Lännessä sheriffi tapaa kullankaivajia ja rikollisia, ja Afrikassa viidakon eläimet tulevat tutuiksi. Myös rakennustyöt kaivinkoneineen ja nostureineen kiinnostavat usein poikia, ja rekkakuski tai rahtilaivan kapteeni ovat myös suosittuja poikien töitä. Keskiaikaisten ritarien taistelut linnan herruudesta kuuluvat myös poikien suosikkileikkeihin. Playmobililta löytyvät mielikuvitusta kehittävät välineet kaikkiin näihin ja moneen muuhun jännittävään puuhaan.

 

Tytöt puolestaan usein pitävät kotileikeistä, prinsessalinnoista, shoppailusta ja kaupunkielämästä. Koirat, hevoset ja muut eläimet herättävät tytöissä hoivavietin, ja nukketaloa sisustaessa pääsevät ideat ja mielikuvitus valloilleen. Myös suloiset satuhahmot kuten keijukaiset, lentävät satuhevoset tai salaperäiset linnat ja lähteet ovat tyttöjen mieleen. Maalaistalo eläimineen ja työvälineineen ei ole enää monille lapsille luonnostaan tuttu, mutta näitäkin asioita he voivat oppia Playmobilin lelusettien ansiosta. Villieläimet ja ulkoilmaelämä sekä myö urheilu kiinnostavat useimpia tyttöjä ja poikia. Kaikkiin näihin harrastuksiin liittyviä hahmoja ja tarvikkeita löytyy Playmobilin laajasta valikoimasta, joka helpoimmin on saavutettavissa nettikauppojen kautta.

Maaseudun elämää kuvaavat lelut opettavat lapsille, mistä meidän syömämme ruoka tulee. Villieläimet ja dinosaurukset näyttävät erilaista eläinkuntaa. Villi Länsi, merirosvot ja ritarit ovat kautta aikojen kiinnostaneet poikia. Historialliset hahmot kertovat tarinoita menneisyydestä ja kaupunkielämään liittyvät setit nykypäivästä. Eri ammatit ja erilaiset liikkeet esittäytyvät Playmobilin City Life -sarjassa. Valmiiden pakkausten lisäksi on mahdollista hankkia lisäfiguureja, erilaisia tarvikesettejä, talojen ja linnojen laajennusosia tai sähköisiä lisävarusteita kuten valaisimia.

Lapsen käteen sopivat ja mukavan selkeät figuurit viehättävät lapsia ja pistävät heidän aivonsa keksimään aivan uusia tarinoita leikkeihinsä. Kiinnostavat aihepiirit auttavat oppimaan uusia asioita leikin varjolla ja lasten kysellessä vanhemmat voivat kertoa heille hahmoihin liittyviä historian tai nykypäivän tarinoita, jolloin lapsi ymmärtää kuulemansa aivan toisin, kuin jos se vain kerrottaisiin hänelle tai hän lukisi siitä itse. Hankkimalla Playmobil tuotteet netistä säästät aikaa lapsesi kanssa yhdessä puuhasteluun.

 

Siirry alkuun