Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Leikkitraktorin merkki
X
Bobcat
Case
Claas
Fendt
JCB
John Deere
Massey Ferguson
New Holland
Valtra
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Big
Bruder
Carrera
Caterpillar
Dantoy
Happy Baby
JCB
Le Toy Van
Maisto
Revell
Schleich
Siku
Tomy
Vilac
Cat
Friends
Rollytoys
Sekalaiset
Wader
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Traktorit ja -työkoneet

220 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Lelutraktorit syntymäpäivä- tai joululahjaksi

Lelutraktorit ja työkoneet ovat joka joulun myyntihittejä erityisesti maalla, missä erilaisia työkoneita näkyy katukuvassa paljon. Koneista nauttii lähes jokainen pienempi poika, vaikka isompana koneet eivät enää juuri kiinnostaisikaan.

Lelutraktoreiden, maatilan työkoneiden ja -laitteiden sekä maansiirtokoneiden markkinoita hallitsevat aika lailla pari merkkiä: saksalaiset Bruder ja Siku. Suomalainen Emek valmistaa muutamia metsäkonemalleja, kuten upeaa kopiota lapinlahtelaisen Ponssen klassisesta metsäkoneesta.

Maatilaleikkejä lelutraktoreilla ja työkoneilla

Mikä onkaan mahtavampaa, kuin rakentaa oma kuvitteellinen maatila tai työmaa, jossa saa työskennellä ihan omilla oikeilla koneilla? Ajella omalla suosikkitraktorilla, mikä merkki se nyt sattuu olemaankaan, niin varmasti löytyy sopiva merkki ja malli Bruderin käsittämättömän laajasta valikoimasta. Bruder valmistaa hämmästyttävän tarkat kopiot lähes kaikista uusista länsimaisista traktorimalleista. Merkeistä löytyvät niin Valmet, Massey Ferguson kuin John Deerekin sekä muut merkit.

Maatilojen pojille Bruder koneet ovat oikea taivas: valikoimista voi löytyä kaikki samat koneet, mitkä isällä tai äidillä on oikeasti maatilalla. Kylvökoneet, karhit ja muut maanmuokkauskoneet, kyntöaurat, jyrät, pyöröpaalaajat, kanttipaalaajat, silppurit, puimurit, erilaiset peräkärryt, kaivurit, kurottavat, etukuormaajat, kauhat....

Bruder-lelutraktorit ja muut koneet valmistetaan laadukkaasta muovista ja niihin saa melko hyvin varaosia netistä tilaamalla.

Siku-lelutraktorit

Metallisia Siku lelutraktoreita ja -työkoneita on valmistettu jo 1950-luvulta lähtien Saksassa. Siku-lelut ovat lähes kuin pienoismalleja, niin tarkkoja kopioita ne ovat alkuperäisistä. Siku-lelut on valmistettu metallista, joten ne ovat kestäviä leluja, toisaalta aivan pienille lapsille joskus turhan painavia. Myös isän hyllyyn Siku-lelutraktorit voivat olla usein mieluisia lahjoja...

Siku-lelutraktoreita ja työkoneita valmistetaan useilla eri mittasuhteilla: 1:32, 1:50, 1:55 ja 1:87. Nykyään Siku valmistaa pienellä mittakaavalla olevia lelutraktoreita ja työkoneita myös muovista.

Siirry alkuun