Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Geomag
Magformers
Rainbow
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Magneettiset rakennuspalikat

20 tuotetta 3 kaupasta

Magneettiset rakennuspalikat mahdollistavat mitä mielikuvituksellisempien geometristen kuvioiden valmistamisen. Esimerkiksi Geomag-tuotesarjan pakkaukset sisältävät magneettisia sauvoja, metallikuulia ja muovilevyjä erilaisten kuvioiden rakentamista varten. Magneettisia rakennuspalikoita ostaessa on hyvä ottaa huomioon, että niitä ei ole missään nimessä tarkoitettu alle kolmivuotiaille lapsille, sillä ne sisältävät paikoin hyvinkin pieniä osia. Sitä vanhemmille lapsille magneettiset rakennuspalikat voivat taas olla mitä opettavaisin lelu, saahan niistä helposti tehtyä erilaisia geometrisia muotoja.

Miten valita oikea palikkasetti

Magneettiset rakennuspalikat tulevat pakkauksissa, jotka sisältävät useamman osan. On kiiltävää, hohtavaa, värikästä ja perinteistä. Magformers-tuoteseteillä pystyt rakentamaan erilaisten kuvioiden lisäksi, vaikka radio-ohjattavan leluauton, jos siltä tuntuu. Tällainen rakennuspalikkasetti on esimerkiksi Magformersin Funny Wheel, josta löytyy kaikki tarvittava renkaineen ja ohjaimineen. Tuote on oikein näppärä, sillä lapsi saa itselleen radio-ohjattavan auton ja pääsee vielä kaiken lisäksi kokemaan luomisen ilon rakentaessaan sen itse! Toki perinteisemmät rakennuspalikkasetit jättävät enemmän tilaa mielikuvitukselle, kun lapsi saa vielä itse keksiä, mitä hän palikoista rakentaa. Lelusetit ovat myös oiva tapa tutustua magneettien voimaan palikoiden napsahdellessa paikoilleen kuin itsestään!

  • Mieti, haluatko teemasetin vai palikkasetin
  • Tarkista ikäraja ja osien määrä

Kuinka ostaa palikoita netistä

Magneettiset rakennuspalikat löytyvät helposti netistä, mutta erilaisia paketteja on olemassa runsaasti, joten voi olla vaikea valita niistä se sopiva. Pienemmälle lapselle ei välttämättä kannata ensimmäisenä ostaa satoja kappaleita sisältävää rakennussarjaa. Mikäli lapsella on tietty lempiväri, helpottaa se palikkasetin hankkimista huomattavasti, sillä ne on yleensä koottu muutaman saman sävyisen värin mukaisesti. Hintoja vertaillessa kannattaa netistä ostaessa muistaa aina laskea hintaan mukaan tuotteen toimituskulut, sillä kaikkialla ne eivät sisälly tuotteen hintaan. Osassa kaupoissa toimituskulut puolestaan muuttuvat ilmaisiksi mikäli ostoksia tehdään riittävän suurella summalla. Tarkista myös yrityksen vaihto- ja palautusoikeudet ennen ostopäätöksen tekemistä.

Siirry alkuun