Lelut & lelukaupat netissä

Meikit, hiustarvikkeet & kynsienhoito

1 tuote 1 kaupasta

Meikit, hiustarvikkeet ja kynsienhoito osana leikkejä

Meikit kiinnostavat jossain vaiheessa useimpia lapsia ja kasvojen koristamista halutaan kokeille. Lapsille onkin valmistettu turvallisia meikki-settejä, joita voi käyttää leikeissä kaunistautumiseen ja erilaisten kasvokoristeiden tekemiseen. Meikeillä voi viimeistellä naamiaisasun tai itsessään kokeilla, miltä väri näyttää omalla naamalla.

Hiustarvikkeet viimeistelevät kampauksen

Erilaiset hiusvärit, hiuskoristeet ja kammat tuovat kampaamon kotiin ja osaksi lasten leikkejä. Hiusten laittamista ja kampausten tekemistä on mukava tehdä yhdessä kaverin tai vanhemman kanssa. Netistä on saatavilla paljon erilaisia hiuskoristeita, joilla voi viimeistellä kampauksen. Myös erilaiset pesussa pois huuhtoutuvat hiusvärit ovat mieluisia ja turvallisia tuotteita, joiden avulla kampaamoleikeistä tulee todentuntuisia ja hiuksiin voi loihtia oman mielikuvituksen pohjalta vaikka mitä. 

Kynsienhoito ja kynsikoristeet

Kynsikoristeet ja kynsien hoitaminen ovat mukavaa ajanvietettä. Lasten kynsikoristeet toimivat yleensä tarralla, joka pitää kynsikoristeen kynnessä kiinni useamman päivän. Kynsikoristeita voi yhdistää kynsilakkoihin ja erilaisilla yhdistelmillä onkin vain mielikuvitus rajana. Lasten kynsikoristelu-setit voivat sisältää myös kynsilakan ja esimerkiksi glitteriä. Kynsienhoidossa ja kynsilakan laittamisen opettelussa kuluu helposti tunti jos toinenkin. Lapsi pääsee käyttämään omaa luovuuttaan ja lopputuloksena voi tulla kauniita kynsiä sekä itselle että kavereille. 

 

Siirry alkuun