Lelut & lelukaupat netissä

Nallet

2 tuotetta 1 kaupasta

Nalle on lähes ikoninen pehmolelu, eikä mikään ihme sillä onhan teddykarhu yli sata vuotta vanha lelu. Nallet yhdistetään pehmoleluihin niin tiiviisti, että jopa sellaiset pehmolelut, jotka eivät esitä karhua, ovat saaneet yleisnimityksekseen nalle. Myös moni ikoninen satuhahmo on ottanut karhun muodon, joten maailmasta löytyvät niin Rasmus Nalle, Ti-Ti Nalle kuin klassinen Nalle Puh -hahmo.

Millainen nalle lapselle?

Nallet ovat suosittuja unikavereita, mutta toki niillä voi leikkiä muutenkin. Ensimmäinen kysymys nallea hankkiessa olisi, onko lapsella jotain suosikkihahmoa. Tavallinen teddykarhu ei välttämättä sovi lapselle, joka fanittaa Karhuherra Paddingtonia. Mikäli päädytään perusnalleen, täytyy miettiä, kuinka realistisen pehmon haluaa. Nykyisin saatavilla on hyvinkin aidonnäköisiä eläimiä, joilta puuttuvat teddykarhun perinteiset hymyilevät kasvot, mutta joilla saattaa olla sitäkin pörröisempi turkki. Kaikkein pörröisimpää turkkia ei välttämättä kannata valita ihan pienimmälle lapselle, sillä karvat voivat äkkiä muuttua hyvinkin tahmeiksi lapsen käsittelyssä. Esimerkiksi Teddykompaniet tekee uskomattoman aidonnäköisen karhun https://www.lelukaupat.fi/p/96563/nallepehmoelain-teddykompaniet-23-cm. Lelu on lapsiturvallinen ja kaikki sen osat kestävät vetämistä, mutta ehkä ihan taaperolle parempi valinta on samalta yritykseltä huomattavasti lyhyemmän turkin omaava pehmo Albert.

  • Ota lapsen ikä huomioon
  • Tarkista tuotteen koko senttimetreissä
  • Mieti haluttu turkin pituus

Miten löytää se oikea nalle?

Nallet muodostavat niin suuren tuoteryhmän, että valinta voi joskus olla vaikea. Minkä kokoinen nalle olisi sopiva? Entä sitten mikä väri sopisi sille parhaiten? Käyttötarkoitus sanelee osan kriteereistä, mukana raahattavan lelun ei kannata olla 80 cm korkea jättinalle. Jättinallesta puolestaan saa lastenhuoneeseen kivan sisustuselementin, jonka voi ottaa myös mukaan leikkeihin. Vaaleat pehmot ovat suloisia, mutta runsaasti mukana kulkeva valkoinen pehmo saattaa kerätä itseensä helposti näkyvää likaa. Tämä tosin toimii myös hyvänä muistutuksena, että on aika pestä lapsen pehmolelut! Tuotteiden hintoja vertaillessa kannattaa ottaa postikulut huomioon, sillä ne eivät aina sisälly hintaan.

Siirry alkuun