Lelut & lelukaupat netissä
BRIO 34589 Builder Creative Set
Brio

BRIO 34589 Builder Creative Set

73,00€
36% alennusta 114,00€
Mitä olet luomassa? kerrostalon, avaruusaluksen, tai vaikkapa jotakin niin mielikuvituksellista, että vain sinä voit herättää sen henkiin omalla luovuudellasi ja rakentajantaidoillasi? Sinä päätät, ja rakennat omasi! BRIO 34589 Builder Creative Set päästää luovuutesi valloilleen BRIO 34589 Builder Creative Set sopii jokaiselle.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  73,00€
from €73 to €73 1
73 Eurotoys hinta tuotteelle

Mitä olet luomassa? kerrostalon, avaruusaluksen, tai vaikkapa jotakin niin mielikuvituksellista, että vain sinä voit herättää sen henkiin omalla luovuudellasi ja rakentajantaidoillasi? Sinä päätät, ja rakennat omasi!

BRIO 34589 Builder Creative Set päästää luovuutesi valloilleen

BRIO 34589 Builder Creative Set sopii jokaiselle yli kolmevuotiaalle aloittelevalle rakennusmestarille. Se sisältää yli 270 erilaista osaa, joita yhdistelemällä saat aikaan mitä mielikuvituksellisimpia ja mielenkiintoisimpia rakennelmia. Lisäksi paketista löytyvät kaikki olennaiset työkalut, kuten kaksi kappaletta sekä pihtejä ja ruuvimeisseleitä, että kaksi jakoavainta ja vasaran, sillä erikokoiset mutterit ruuvit ja palkit edellyttävät myös sopivia työkaluja. Lisäksi setin mukana tulee inspiraatiota herättävä ohjekirja, joka sisältää ohjeet sellaisten rakennelmien, kuten kahdeksan osaat tarvitsevan kameran, 13 osaa sisältävän robotin, 18 osaa sisältävän koiran ja jopa 33 osaa vaativan liikuteltavan robottikäsivarren! BRIO 34589 Builder Creative Set on suunniteltu niin, että työkalut ja materiaalit vaikuttavat aivan oikeilta materiaaleilta ja ovat käytössä turvallisia. Lisäksi jokainen puuosa on valmistettu FSC-merkitystä puusta.

Valmistaudu seikkailemaan luovan rakentamisen ihmeellisessä maailmassa. Upeat, mielikuvitusta kehittävät tarvikkeet ja materiaalit, sekä rakennussetin loputtomat mahdollisuudet auttavat taitojasi kehittymään. Voit kokeilla ohjekirjassa esiteltyjen kameran, robotin, koiran, moottoripyörän tai robottikäsivarren rakentamista, tai keksiä aivan omia rakennelmia. Vain mielikuvitus on rajana! BRIO 34589 Builder Creative Set sopii yhteen ja täydentää myös muita BRIO:n rakennussettejä, joten osia liittämällä voit rakennella, vaikka pilvenpiirtäjiä. Tämä kehittävän ja hauskan lelun parissa viihdyt varmasti tuntikausia ja palaat rakentamaan rakennussetin avulla mitä mielikuvituksellisimpia rakennelmia kerta toisensa jälkeen. BRIO valmistaa käyttöä ja aikaa kestäviä leluja, jotka rohkaisevat motorisia, loogisia ja luovia taitoja.

BRIO 34589 Builder Creative Set tekniset tiedot

 • Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
 • Materiaaleilla on CE ja FSC merkinnät.
 • 3-vuotiaasta alkaen.
 • Pakkauksen koko: 56 x 40 x 9,2 cm
 • Osia yhteensä: 270

Talo, raketti vai kenties robotti? Mitä sinä haluat rakentaa? BRIOn Builder Creative Set sisältää runsaasti erilaisia osia ja työkalut mitä ihmeellisimpien rakennelmien rakentamiseen. 


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun