Lelut & lelukaupat netissä
Heartlaken sairaala, Lego Friends 41318
Lego

Heartlaken sairaala, Lego Friends 41318

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Heartlaken Sairaala, Lego Friends 41318

Kun hätä yllättää, Heartlaken sairaalan taitavat lääkärit ja muu henkilökunta ovat pian apuna! Kolmikerroksinen sairaala on täynnä kaikkea sitä, mitä potilaiden auttamisessa tarvitaan. Mukana on myös pätevä henkilökunta: sairaanhoitaja Olivia, Henry ja lääkäri Patel, sekä vastasyntynyt Ola-vauva. Sairaalan lisäksi Lego Friends 41318 -pakettiin kuuluu ambulanssi ja helikopteri, joilla potilaiden kuljetus onnistuu turvallisesti ja hauskasti.

Vuoden rakentelulelu 2017

Legon valmistama Heartlaken sairaala sisältää monenlaisia tarvikkeita, joiden avulla sairaalan kaikki palvelut tulevat tutuiksi. Itse rakennuksessa on kolme kerrosta, joissa on monenlaisia erikoisuuksia. Toimenpidehuoneessa tehdään tarpeelliset tutkimukset, röntgensalissa selvitetään murtumien paikat ja laboratoriossa erilaiset koetulokset. Toimenpidehuoneesta löydät tutkimuspöydän, röntgensalista asiaan kuuluvat laitteet ja laboratoriossa on mikroskooppi, jolla voit tutkia näytteitä. Monet muutkin sairaalaan kuuluvat tarvikkeet ovat paketissa tietysti mukana, kuten näyteputket, röntgenkuvat, käsikipsi, sakset, suurennuslasi, pyörätuoli, lääkekärry, tuttipullo ja kyltti, jossa on varoitus liukkaasta lattiasta. Sairaala ei tietenkään olisi mitään ilman odotushuonetta ja vastaanottotiskiä, jossa potilaat voivat ilmoittautua. Sisään sairaalan ensiapuosastolle mennään pyöröovesta, jonka jälkeen kohtaat ammattitaitoisen henkilökunnan valmiina auttamaan kaikenlaisissa hätätilanteissa. Ambulanssi ja helikopteri pääsevät tuomaan potilaat omien sisäänkäyntiensä kautta. Heartlaken sairaala sai Vuoden lelu 2017 -palkinnon rakentelulelujen kategoriassa. Yhteensä sairaalassa on tarvikkeineen 871 osaa, joten rakenneltavaa riittää moneksi kerraksi!

Legon valmistamat rakentelusarjat yllättävät aina positiivisesti, sillä niiden sisällössä on usein otettu huomioon lasten tarpeet mahdollisimman todentuntuisista kokemuksista. Tässäkään suhteessa Heartlaken sairaala ei tee poikkeusta, kuten voi päätellä jo osien huimasta määrästä. Valmiiksi rakennetun Heartlaken sairaalan korkeus on 27 cm, leveyttä on 30 cm ja syvyyttä 7 cm. Ambulanssi on korkeudeltaan 6 cm, sen pituus on 12 cm ja leveydeltään se on 4 cm. Helikopteri, joka kuuluu myös pakkaukseen, on korkeudeltaan 7 cm, leveydeltään 4 cm ja pituutta on 11 cm. Heartlaken sairaalaa suositellaan 7 - 12 vuoden ikäisille, mutta varmasti ikääntyneemmätkin voivat päästä tutkimaan sairaalan toimintaa, joten Heartlaken sairaalan rakennelman avulla lapset ja lapsenmieliset voivat hyvin mielin tutustua kiehtovaan sairaalaelämään!

Lego Friends -tuotteiden laaja kirjo

Heartlaken sairaala on vain yksi erinomainen rakentelusarja Legon tekemien tuotteiden laajassa valikoimassa. Heartlake hospital kuuluu suosittuun, erityisesti tytöille suunnattuun Lego Friends-sarjaan, jossa on jo 41 erilaista rakentelusarjaa! Useat niistä sijoittuvat Heartlakeen, joten onhan hyvin luontevaa, että tällä kaupungilla on oma sairaalansa, kaikkien muiden palveluiden ohella. Heartlaken sairaala on helposti koottava rakentelusarja, sillä siihen kuuluu useita suuria paloja. Lisäksi sarjan osien hyvin värikäs värimaailma tuo piristystä nuorelle rakentelijalle. Rakentamiseen avuksi on mukava kutsua kavereita ja kun sairaalan rakennus on saatu koottua, on iloista leikkiä sairaalan eri hahmoilla, sairaalan eri osastoilla. Heartlaken sairaala sopii tietysti mainiosti yhteen Heartlakeen sijoittuvien muiden rakentelusarjojen kanssa!

Lasten leikkiessä kavereidensa kanssa Legon rakentelusarjojen parissa, ei heidän aikansa varmasti tule pitkäksi. Heartlakeen sijoittuvat rakennukset kaikki yhdessä antavat mieluisia ja kehittäviä kokemuksia lasten leikkeihin. Heartlaken sairaalan todentuntuiset sisätilat kaikkien sairaalaan kuuluvien laitteiden sekä sarjaan kuuluvien helikopterin ja ambulanssin kanssa antavat lapsillesi monia iloisia ja kehittäviä hetkiä yhdessä muiden lasten kanssa!

  • Enlanninkielinen nimi: Heartlake Hospital
  • Suomenkielinen nimi: Heartlaken Sairaala
  • Lego tuotenumero: 41318
  • Lego tuoteperhe: Lego Friends
  • Ikäsuositus: 7-12 vuotta
Siirry alkuun