Lelut & lelukaupat netissä
Micki, Aakkospalikat, 36 kpl
Micki

Micki, Aakkospalikat, 36 kpl

36,00€
Kauniit ja opettavaiset aakkospalikat ovat täydellinen lahja lapselle. Aidosta puusta valmistettujen palikoiden parissa opitaan laskemaan, lukemaan, kirjoittamaan ja tietenkin rakentelemaan. Pakkauksessa on yhteensä 36 palikkaa. Hauskoja ja hyödyllisiä leikkihetkiä Puiset aakkospalikat ovat hauska tapa oppia! Palikoiden kauniin värin ansiosta rakennelmat ovat hauska lisä lastenhuoneen sisustukseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  36,00€
from €36 to €36 1
36 Eurotoys hinta tuotteelle

Kauniit ja opettavaiset aakkospalikat ovat täydellinen lahja lapselle. Aidosta puusta valmistettujen palikoiden parissa opitaan laskemaan, lukemaan, kirjoittamaan ja tietenkin rakentelemaan. Pakkauksessa on yhteensä 36 palikkaa.

Hauskoja ja hyödyllisiä leikkihetkiä

Puiset aakkospalikat ovat hauska tapa oppia! Palikoiden kauniin värin ansiosta rakennelmat ovat hauska lisä lastenhuoneen sisustukseen, joten niitä ei ole pakko aina korjata pois näkyvistä. Micki onkin tunnettu intohimoisesta suhtautumisestaan laatuun, turvallisuuteen ja muotoiluun. Aakkospalikoista löytyvät kaikki pohjoismaiset aakkoset, numerot ja matemaattiset symbolit. Setissä on mukana myös palikoita, joissa on kauniita symboleita kuten perhonen, kuusi, pilvi ja tähti. Palikat on valmistettu aidosta puusta. Lukemaan ja laskemaan oppiminen on hauskaa kun sen voi tehdä rakennellen. Kokeile esimerkiksi leikkiä aakkosleikkiä, jossa laitetaan aakkoset järjestykseen, tai vaikkapa kirjoitetaan oma nimi. Symbolipalikoiden avulla voi kokeilla miten symbolissa oleva asia kirjoitetaan. Matemaattisten symbolien ja numeroiden avulla on hauskaa ja helppoa harjoitella laskutoimituksia.

Micki Aakkospalikat ovat osa laadukkaan ruotsalaisen leluvalmistajan puupalikkasarjaa, jota on saatavana myös pastellisävyisenä. Micki tuotteiden valmistuksessa suositaan luonnonmateriaaleja. Merkin lelut ovat pääsääntöisesti puuta, sillä Micki arvostaa luonnonmateriaaleja ympäristösyistä. Pakkauksessa on yhteensä 36 puupalikkaa ja yhden kuution koko on 3,6 cm x 3,6 cm x 3,6 cm. Palikat soveltuvat vähintään vuoden ikäisille lapsille, mutta niitä tulee käyttää kuitenkin aikuisen valvonnassa.

Mickin aakkospalikat. Opettavaisissa ja värikkäissä puupalikoissa on sekä kirjaimia että numeroita. Lisäksi neljä erilaisin kuvin koristeltua palikkaa. Muodosta kirjaimista sanoja tai laske helppoja laskuja. Perheen pienimmät voivat käyttää palikoita rakentamiseen. Mukana myös kaikki skandinaaviset aakkoset. 36 palikkaa. Koko: 37 mm.


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun