Lelut & lelukaupat netissä
SMOBY Elektroninen kassakone XL, turkoosi
Smoby

SMOBY Elektroninen kassakone XL, turkoosi

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

SMOBY on Ranskan johtava lelujen valmistaja. He uskovat lasten parhaan mahdollisen kasvun tapahtuvan leikin ja mielikuvituksen kautta. Leikkejä tukevat lelut ovat tärkeä osa lasten elämää.

Uskomattoman realistinen SMOBY kassakone leikkeihin

SMOBY elektroninen kassakone on kuin oikeaa vastaava sähköinen kaupan kassapääte. Siinä on toimiva laskin, LCD näyttö sekä elektroninen tuotteiden skannaus ääniefekteineen ja valoineen. Voit aloittaa punnitsemalla tuotteet sen mekaanisella vaa'alla sekä valita haluamasi tuotteen sen kosketusnäytöltä. Tämän jälkeen LCD näyttö näyttää tuotteen hinnan. Skannattuasi tuotteen kassapäätteeseen kuuluvalla skannauslaitteella, laitteesta kuuluu piippaus ääni ja näkyy punainen valo. Tämä siis toimii ihan kuin oikeassa kassapäätteessä. Sisäänrakennettu laskin laskee tuotteiden yhteishinnan. Jotta asiakas voi maksaa, painat vain nappia ja joko luet maksukortin tai otat vastaan maksun käteisenä. Voit myös tehdä kuulutuksia mukana tulevan mikrofonin kautta aivan kuin oikeassa ruokakaupassa. Pakkaukseen kuuluvat myös kassapäätteen lisäksi maksukortti, kolikot, setelit sekä myytäviksi tuotteiksi juomatölkki ja kaksi ruokapakkausta.

SMOBY yhtiönä uskoo, että heidän lelunsa sopivat lähes kaiken ikäisten lasten leikkeihin. Lapset oppivat parhaimmillaan leikin kautta ja SMOBY haluaakin tukea tätä parhain mahdollisin tavoin. Tämä heidän luoma kassapääte tuokin täysin uusia mahdollisuuksia lasten kauppaleikkeihin. He pääsevät sekä kokemaan todella realistisesti minkälaista kaupassa työskentely voi olla että miltä aikuisista tuntuu kaupassa asioidessa. Tämä tuote voi myös opettaa sekä numeroita että yhteen- ja vähennyslaskuja kouluikäisille lapsille ja myös erittäin tärkeitä vuorovaikutustaitoja. Kassapääte leluna ei ole uusi keksintö, mutta tämä SMOBY kassapääte ja sen edistyksellinen elektroniikka tuovat lasten leikit kohti entistä realistisempaa kokemusta ja lähemmäs tämän päivän todellisuutta.

Hyvä tietää SMOBY kassakoneesta:

  • Pakkaus sisältää 27 osaa.
  • Ei sovellu alle 3-vuotialle, sillä sisältää pieniä osia.
  • Paristokäyttöinen: 1 x LR54-nappiparisto (sisältyy pakkaukseen)
  • Mitat: 41,1 x 28,8 x 8,8 cm
Siirry alkuun