Lelut & lelukaupat netissä
Italtrike La Cosa Ride-On, Eri värejä

Italtrike La Cosa Ride-On, Eri värejä

69,90€
Italtrike on italialainen perheyritys, joka on koko 30-vuotisen historiansa ajan erikoistunut lasten kulkuvälineisiin. Italtrike La Cosan muotoilu on patentoitu, onhan La Cosa italiaksi "se asia". Italtrike La Cosa Ride-On potkuauto sisäkäyttöön Italialaista muotoilua parhaimmillaan edustava Italtrike La Cosa -potkuauto on sisäkäyttöön tarkoitettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  69,90€
from €69.9 to €69.9 1
69.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Italtrike on italialainen perheyritys, joka on koko 30-vuotisen historiansa ajan erikoistunut lasten kulkuvälineisiin. Italtrike La Cosan muotoilu on patentoitu, onhan La Cosa italiaksi "se asia".

Italtrike La Cosa Ride-On potkuauto sisäkäyttöön

Italialaista muotoilua parhaimmillaan edustava Italtrike La Cosa -potkuauto on sisäkäyttöön tarkoitettu laadukas ajopeli 1-6 -vuotiaille lapsille. Selkeälinjainen kulkuväline on turvallinen pientenkin lasten käytössä ja lapsi oppii hetkessä kuinka sillä ajetaan. Laita lapsi istumaan uuden autonsa päälle ja sitten mennään! La Cosassa on neljä kevyesti pyörivää, korkealaatuista kumipyörää, jotka takaavat pehmeän ja äänettömän ajon. Renkaat ovat väriäpäästämätöntä kumia, joten ajelu ei jätä jälkiä lattiaan. Etupyörät kääntyvät 360 astetta, mikä sallii pienen kuljettajan kurvailun tiukoissakin mutkissa. Koko potkuauton ympäri kiertävä pehmuste säästää seiniä ja huonekaluja kolhuilta törmäyksen sattuessa. Auton selkeä ohjaustanko auttaa pienimpiäkin lapsia ajamaan itsenäisesti ympäri taloa ja sen matala ja tukeva rakenne estää auton kaatumisen vauhdikkaammassakin menossa. La Cosa on juuri "se potkuauto" jota lapset rakastavat.

La Cosa -potkuautoja on monta eri mallia poliisiautosta ja ambulanssista leppäkerttuun ja taksiin. Selkeä muoto ja kirkkaat värit miellyttävät pientä kuljettajaa. La Cosan suunnittelussa on otettu huomioon pitkäikäisyys ja kestävyys, mikä tänä päivänä on arvostettu ominaisuus, kun etsitään kestävän kehityksen vaihtoehtoja lasten tarvikkeista. Tällä autolla ajaa useampikin lapsi ja myös sen säilytys on otettu huomioon suunnittelussa. Italtrike La Cosa Ride-On -autot voidaan säilyttää pinottuna pienessä tilassa, jos niitä on hankittu useampia kappaleita vaikkapa sisaruksille. Rakkaimmat lelut kulkevat myös matkassa mukana auton päällä olevassa säilytyslokerossa. La Cosa -potkuauto on laadukas ja kestävä vaihtoehto lapsen ensimmäiseksi kulkupeliksi.

Turvallinen ja laadukas patentoitu potkuauto

 • 1-6 -vuotiaille lapsille
 • Kuljettajan maksimipaino 50 kg

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun