Lelut & lelukaupat netissä
BRIO 31351 Taaperokärry, musta
Brio

BRIO 31351 Taaperokärry, musta

Brio, Taaperokärry, Punainen BRIO 31351 Taaperokärry, musta
40,00€
33% alennusta 60,00€
Kun klassisen tyylikäs ja turvallinen BRIOn taaperokärry on tukena, lapsi innostuu etenemään vauhdilla. Työntäessään kärryä kädensijasta lapsi aivan huomaamattaan kehittää kävelykykyään helpolla ja hauskalla tavalla. BRIOn ajaton klassikkolelu Jo vuonna 1884 perustettu BRIO on riemastuttanut laadukkailla puuleluillaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  40,00€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Ilmainen toimitus aina
  41,50€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  42,90€
 • Toimitus
  1-6 päivää
  4,95 €
  44,99€
from €40 to €44.99 4
40 Eurotoys hinta tuotteelle
41.5 Coolshop lelut hinta tuotteelle
42.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle
44.99 CDON lelut hinta tuotteelle

Kun klassisen tyylikäs ja turvallinen BRIOn taaperokärry on tukena, lapsi innostuu etenemään vauhdilla. Työntäessään kärryä kädensijasta lapsi aivan huomaamattaan kehittää kävelykykyään helpolla ja hauskalla tavalla.

BRIOn ajaton klassikkolelu

Jo vuonna 1884 perustettu BRIO on riemastuttanut laadukkailla puuleluillaan lapsia ja aikuisia jo monta sukupolvea. Tämäkin kävelyvaunu on yksinkertaiselta, pyöreäreunaiselta muotokieleltään tuttu monelle. Vaunun nimi taaperokärry viittaa siihen, että seisomaan oppinut lapsi voi alkaa harjoitella kävelyä sen avulla. Jos kävely sujuu jo hyvin, voi lapsi tavoitella kärryn kanssa seuraavaksi juoksuaskeleita. Kärryn runko on matala, ja sitä on tilattavissa sekä mustan että punaisen värisenä. Punaisessa kärryssä on lisäksi keltainen pohja, koska näiden kahden värin yhdistäminen on BRIOn pitkäikäinen tavaramerkki. Kärryssä on myös valkoinen, rungon korkeuteen suhteutettuna pitkä aisa, josta pienen lapsen on vaivatonta pitää kiinni. Vaikka kärry on kevyt, on sen runko suunniteltu muotoilultaan tukevaksi. Haparoidenkin kävelevä lapsi voi siis käyttää lelua aikuisen valvonnassa.

Lelu on helposti tunnistettavissa BRIOn vanhaksi kunnon tuotteeksi: rungon kyljissä on yhtiön koruton logo. Lisäksi vaunujen puisissa pyörissä on valkoiset ulkoreunat ja punaiset keskukset, kuten esimerkiksi monissa BRIOn pienoisrautateiden vaunuissa. Jos sait itse riemuita kestävistä ja omaehtoiseen leikkiin kannustavista BRIO-leluista, voit nyt hankkia tämän työntökärryn omalle lapsellesi tai lapsenlapsellesi! Taaperokärry kannustaa lasta liikkeelle kontrolloiduissa olosuhteissa. 1-vuotiaasta eteenpäin monet lapset ovat vikkeliä liikkeissään ja saattavat syöksähdellä minne vain. Taaperokärry tarjoaa näille tarmopakkauksille rakentavan tavan kuluttaa energiaansa. Lapsi saa iloa työntäessään kärryä, kun pääsee niiden avulla kävelemään tukevasti eteenpäin. Lapsen kasvaessa kärryä voi myös vetää perässään.

BRIO taaperokärry: tuotetiedot

 • Paino: 2,9 kg
 • Mitat: 30 cm x 40 cm x 15 cm
 • Väri: musta

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun