Lelut & lelukaupat netissä
Baby Born Interaktiivinen kylpyamme (BU35TZ)
Baby Born

Baby Born Interaktiivinen kylpyamme (BU35TZ)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Baby Born Interaktiivinen kylpyamme (BU35TZ)

Baby Born interaktiivinen kylpyamme tekee nukkesi kylpyhetkistä hauskempia kuin koskaan! Tässä ihastuttavassa ammeessa voit kylvettää nukkesi iloisen musiikin tahdissa ammeen värikkäiden valojen viihdyttäessä sinua ja nukkeasi.

Tässä ammeessa voisi kylpyhetket jatkua loputtomiin

Tässä uudessa Baby Born -kylpyammeessa (BU35TZ) on mahdollisuus pestä nukkesi suihkulla tai kylvettää häntä värikkäässä vaahtokylvyssä. Ennen kylvetystä amme täytetään vedellä ja saippuasäiliö veden ja kylpysaippuan seoksella. Amme laitetaan päälle sen pohjassa olevasta ON/OFF/TRY ME-kytkimestä. Nukkesi ollessa vedessä voit kylpyammeen kannessa olevilla söpöillä manuaalisilla pumpuilla suihkuttaa vettä suihkusta tai pumpata kylpyveteen vaahtoa, jonka ammeen pohjassa olevat värikkäät LED-valot värjäävät ihastuttavasti. Kun painat ammeen kyljessä olevaa painiketta, alkaa ammeesta kuulua iloiset kylpyäänet, veden loiske ja kikatukset Baby Born -tunnusmusiikin soidessa. Baby Born interaktiivisella kylpyammeella nukkesi kylvettäminen on niin kivaa, että kylpyhetket voisivat jatkua loputtomiin. Tottahan se on, että tämä nuken oma kylpyamme voittaa nuken vadissa tai lavuaarissa pesemisen kaikin puolin. Varmaa on, että nautit niin suuresti nukkesi kylvyistä, ettei tälle leikille meinaa tulla laisinkaan loppua. Kylpyamme soveltuu kaikille alle 43cm pitkille nukeille, ja erityisesti Baby Born nukke nauttii suunnattomasti kylvystä kerta toisensa jälkeen tässä nimikkoammeessaan.

Baby Born interaktiivinen kylpyamme on loistava lahjaidea nukkeleikkejä rakastavalle 3 - 6 vuotiaalle lapselle. Alle 3-vuotiaalle tuote ei sovi sisältämiensä pienten osien vuoksi. Kylpyammeen mukana tulee suloinen kuminen kylpyankka nuken kylpyhetkiä ilahduttamaan. Amme tarvitsee toimiakseen 3 AA-paristoa, ja ne ovatkin kätevästi paketissa ammeen mukana. Baby Born on tunnettu vauvanhoitoleikkeihin suunnatuista leluistaan. Baby Born interaktiivinen kylpyamme on tehty pikkuäitien ja -isien iloksi ja heidän rakkaan vauvan hoidon helpottamiseksi. Kyllähän se nukkevauvan puhtaanapito/kylvetys on yksi niitä tärkeimpiä toimia vauva-arjessa, ja tämän taidokkaat pikkuvanhemmatkin tietävät. Kylpyhetkiä voi täydentää myös erikseen ostettavalla Baby Born Bath Accessories Set -kylpytuotesetillä, joka sisältää hyvin imukykyisen nukenpyyhkeen, kolme kylpylelua sekä pumppupullon kylpysaippualle.

Interaktiivinen Baby Born -kylpyamme

  • Anna interaktiivisen Baby Born -nukkesi kylpeä suloisessa ammeessa musiikin soidessa ja valojen vilkkuessa.
  • Ammeen voi täyttää vedellä ja voit suihkuttaa nukkea suihkulla.
  • Ikäsuositus 3-vuotiaasta alkaen.
  • Setissä kylpyamme, kylpyankka ja pyyheliina.
  • Interaktiivinen nukke myydään erikseen.
  • Sisältää 3 kpl AA-paristoja.
Siirry alkuun