Lelut & lelukaupat netissä
Lundby Småland, Alakerros
Lundby

Lundby Småland, Alakerros

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lundby Småland -alakerros on tärkeä osa Lundby-nukkekodin kokonaisuutta. Klassinen ja ajaton kokonaisuus täydentyy kätevästi Lundby Småland -alakerralla. Sen avulla nukkeperhe voi jatkaa kasvamistaan ja laajentaa kotiaan.

Lundby Småland -alakerros laajentaa lapsiesi leikkimahdollisuuksia

Lundby Småland -alakerroksen voi liittää kätevästi kaksikerroksiseen alkuperäiseen Lundby-nukkekotiin. Lundby Småland -alakerroksella nukkekoti laajenee nopeasti ja ilman vaativia tai monimutkaisia lisätoimia kolmikerroksiseksi. Pienten ja isojen on mukava suunnitella mielikuvitusleikkien jatkuvan nukkekodin uuden kerroksen asuintiloissa. Voit sisustaa Lundby Småland -alakerroksen mieleiseksi; tee sinne vierashuoneita, lastenhuone tai vaikkapa wellness-tila, jossa nukkekodin asukkaat voivat rentoutua arjen melskeistä. Vain mielikuvitus asettaa leikille rajat. Lundby Småland -alakerros vastaa taatusti kaikkien tarpeisiin. Lundby-nukkekotikalusteiden valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen, jotta Lundby Småland -alakerros tulee sisustettua kodikkaasti ja leikkisästi. Lundby-sarjan korkealaatuiset kalusteet ja nukkekodin rakenneosat säilyvät ajattomina sukupolvilta toisille. Lapsesi, lapsenlapsesi ja vielä tulevatkin sukupolvet tulevat leikkimään Lundby Småland -alakerroksella!

Lundby Småland -alakerros on oiva apu, kun kasvava nukkekoti natisee liitoksistaan ja nukkekodin perhe tarvitsee nopeasti uutta tilaa. Voit laajentaa Lundby Småland -alakerroksella pienten ja isojen leikkimahdollisuuksia, sillä Lundby Småland -alakerros kasvattaa nukkekodin hetkessä kolmikerroksiseksi. Nukkeperhe odottaa innokkaana kodin lisäosaa. Se tarjoaa täysin uudet mahdollisuudet kodin sisustamiseen. Tartu nyt tilaisuuteen ja hanki Lundby Småland -alakerros! Mittakaava 1:18. Ikäsuositus 4+.

Kasvaako Lundbyn perhe? Laajennat helposti nukkekotiasi uudella alakerralla. Mitat: 66 x 25 x 21 cm. Mittakaavassa 1:18

Siirry alkuun