Lelut & lelukaupat netissä
Heartlaken Grand Hotel 41101, Lego
Lego

Heartlaken Grand Hotel 41101, Lego

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lähde unelmalomalle Heartlaken Grand Hotelliin! Susan-täti on kutsunut sinut ja ystäväsi Andrean, Olivian ja Stephanien viettämään lomaa hotelliinsa. Makoile uima-altaalla, siemaile juomia smoothiebaarissa ja nauti upeista näkymistä ystäviesi kanssa!

Heartlaken hotellissa pääset lomatunnelmaan

Pääset ylelliseen lomatunnelmaan jo saapuessasi, kun Nate-pikkolo ottaa laukkusi mukaansa ja johdattaa sinut ja ystäväsi pyöröovesta hotellin upeasti sisustettuun aulaan, jossa Andrean Susan-täti toivottaa sinut tervetulleeksi. Aulassa sinua ovat vastassa myös hotellin eläinasukkaat, joita voit rapsutella samalla, kun kirjaudut sisään. Avaimet saatuasi voit siirtyä toiseen kerrokseen valitsemaasi huoneeseen. Onko sinun valintasi mielummin kodikas yhden hengen huone, vai ylellinen ja tilava kahden hengen sviitti? Kaikista huoneista on upea näköala, josta pääset nauttimaan huoneeseen kuuluvalta parvekkeelta. Matkan jälkeen on mukava siistiytyä tilavassa kylpyhuoneessa ja vaihtaa vaatteet kevyempiin. Sitten onkin aika siirtyä katolla sijaitsevalle uima-altaalle pulahtamaan kirkkaan siniseen altaaseen tai nauttimaan juomia pirtelöbaarissa. Altaan aurinkotuoleissa voit syventää rusketustasi yhdessä tyttöystäviesi kanssa ja nauttia rentouttavasta lomasta, sillä tässä hotellissa on kaikki mitä tarvitset unelmalomaa varten!

Nälän iskiessä voit laskeutua hotellin kahvilaan, jossa tarjoillaan ihania herkkuja ja maukkaita illallisia. Suihkulähteen luona voit istahtaa myös nauttimaan jäätelön, jos kaipaat hieman viilennystä kuumassa auringonpaisteessa. Ilta jatkuu jännittävästi hotellin baarissa, jossa pääset esittelemään laulutaitojasi pianon ja saksofonin säestyksellä. Laittakaa ystäviesi kanssa bändi kasaan ja laulakaa suosikkilaulujanne sydämenne kyllyydestä! Jos tanssijalkaasi alkaa vipattaa illan mittaan, voit myös siirtyä hissillä hotellin korkeimpaan kerrokseen, jossa pikkolo-Nate on vaihtanut työvaatteet juhlavaatteisiin ja laukkukärryt DJ:n soittokoppiin. Tältä lomalta ei taatusti jännitystä tai toimintaa puutu! Mukana tulevat viisi eri hahmoa: Andrea, Susan, Olivia, Stephanie ja Nate, sekä kissa ja koira.

Heartlaken Grand Hotel - kaikki mitä hotellileikkeihin tarvitset!

  • Pienten osien vuoksi suunnattu 8-12-vuotiaille.
  • Mukana tulee kaikki tarvittava hotellileikkejä varten.
  • Suositun Lego Friends sarjan suuri hotelli
Siirry alkuun