Lelut & lelukaupat netissä
Baby Annabell Interaktiivinen nukke 46 cm (AK67NX)
Baby Annabell

Baby Annabell Interaktiivinen nukke 46 cm (AK67NX)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Baby Annabell Interaktiivinen nukke 46 cm (AK67NX)

Nuket pitävät edelleen pintansa yhtenä suosituimmista leluista. Nukkeleikit kiinnostavat yleensä nimenomaan nuoria tyttöjä ja moni lapsi jaksaa leikkiä nukeilla vuosia. Markkinoilla on paljon erilaisia vauvanukkeja, joista lasten suosikit ovat interaktiivisia. Pehmeävartaloinen nukke käyttäytyy oikean vauvan tavoin, se jokeltaa, imee tuttia, juo pullosta ja sulkee silmät. Juotuaan nukke röyhtäisee. Vesi tulee ulos itkuna nuken silmistä.

Baby Annabell on interaktiivinen nukke

Nukeilla leikkiminen kuuluu monen lapsen aivan ehdottomiin suosikkileikkeihin. Kaunis, pieni nukke on usein olennaisena osana mukana esimerkiksi kotileikeissä ja usein lapset haluavat ottaa suosikkinukkensa mukaan niin matkalle kuin päiväkotiinkin. Nukkeja voidaan viedä myös kävelylle, niitä syötetään, juotetaan ja vaippaa vaihdetaan ja vauvalle on puettava sään mukaiset, riittävän lämpimät vaatteet. Eli aivan, kuin oikean vauvankin kanssa! Baby Annabell on ihana pieni tyttönukke, joka muistuttaa täydellisesti oikeaa, pientä vauvaa. Mutta ei tässä kaikki, sillä Annabell on lisäksi interaktiivinen, joka tarkoittaa sitä, että nukke osaa muun muassa itkeä, reagoi, kun kosketat sitä ja sen silmät liikkuvat silloin, kun vauva imee tuttupulloa. Baby Annabellen vartalo on pehmeä ja pienenkin lapsen on helppo pidellä ja kantaa sitä. Nukke on 46 cm pitkä, eli se on jopa oikean, vastasyntyneen vauvan kokoinen. Baby Annabell nukkeen sopivat AA-paristot.

Vauvanukke on monen lapsen toivelahja. Ihana vauvanukke kestääkin hyvin hoidettuna vuosia ja siitä on lapselle iloa pitkäksi aikaa. Baby Annabell on aivan erityinen vauvannukke, joka on todella suosittu valinta. Suosion syy lienee se, että ihana Annabell muistuttaa aivan aitoa vauvaa. Baby Annabellen mukana tulee myös tarvikkeita, esimerkiksi pehmoinen oloasu vauvalle, ruokalappu, tutti sekä ihana hopeanvärinen sydänkoru. Lapsi voi ottaa tämän nuken mukaansa kaikkialle. Lelutkaupat.fi tarjoaa nyt sinulle mahdollisuuden löytää kaikki ehdottomat suosikkilelut markkinoiden parhaaseen hintaan. Sivusto löytää sinulle kannattavimman vaihtoehdon ja pääset tilaamaan suoraan sivuston kautta. Säästät siis sekä rahaa että aikaa lahjaostoksilla. Useat lelukaupat tarjoavat paljon erilaisia maksuvaihtoehtoja sekä nopean toimituksen!

Tekniset tiedot

  • Tuotenumero: 4001167793411
  • TuoteID: A4WE2V / K67NX
  • Valmistaja: Amo Toys
  • Ikäryhmä: 3-6 vuotta
  • Paristot: 4xAA/LR6 (ei sisälly pakkaukseen).
Siirry alkuun