Lelut & lelukaupat netissä
Scania R-sarjan Paloauto vesipumpulla, Bruder
Bruder

Scania R-sarjan Paloauto vesipumpulla, Bruder

88,00€
12% alennusta 100,00€
Soittakaa äkkiä palokunta! Bruderin laadukas pieni paloauto on aivan suuren esikuvansa, Scanian paloauton, näköistuote. Runsaat toiminnallisuudet pitävät lelun mielenkiintoisena pitkään. Pillit päälle ja tulta päin! Paloauto täynnä toimintoja Tämä Scanian mini-paloauto vilisee toimintoja. Siinä on liikuteltava tuulilasi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  88,00€
 • Toimitus
  päivää

  108,45€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  108,90€
from €88 to €108.9 3
88 Eurotoys hinta tuotteelle
108.45 hinta tuotteelle
108.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Soittakaa äkkiä palokunta! Bruderin laadukas pieni paloauto on aivan suuren esikuvansa, Scanian paloauton, näköistuote. Runsaat toiminnallisuudet pitävät lelun mielenkiintoisena pitkään. Pillit päälle ja tulta päin!

Paloauto täynnä toimintoja

Tämä Scanian mini-paloauto vilisee toimintoja. Siinä on liikuteltava tuulilasi ja aidon veroisesti kääntyvä ratti. Autenttisuutta lisäävät auton oikeasti soivat hälytysäänet ja vilkkuvat valot, jotka saa päälle hätätilanteessa. Paloauton sammutusletkun saa myös rullattua auki. Eikä siinä vielä kaikki: paloautoon saa kaadettua vettä niin, että voit ruiskuttaa auki käärimälläsi letkulla tulet sammuksiin! Auton hienoin ominaisuus on sen valkoinen, huolella suunniteltu nostokori. Nostokori kohoaa peräti 1,2 metrin korkeuteen, joten sillä voi suorittaa vaikeimpiakin pelastusoperaatioita. Paloautoista kiinnostuneelle lapselle tämä pienoismalli on ihanteellinen lahja, josta riittää riemua pitkäksi aikaa.

Bruderin leikkiajoneuvot noudattelevat esikuviensa yksityiskohtia huolella, niin myös Scania R-sarjan paloauto pikku pelastusajoneuvofanille. Jos lapsesi kuuluu paloautoja ihaileviin nuoriin, on tämä hänen autonsa. Lelussa on upeita erilaisia toimintoja, joiden ansiosta pelastustehtävien harjoittelu leikin varjolla on nyt autenttisempaa kuin koskaan. Tule kokemaan pienen, mutta monipuolisen auton mahdollisuudet. Ja jos leikkiin haluaa lisää elementtejä, myydään kuski erikseen.

Scania R-sarjan vesipumpulla varustetussa paloautossa on tikkaat ja vedellä toimiva vesiletku. Autossa on myös avattavat ovat, sisääntaitettavat sivupeilit, täytettävä vesitankki. Myös moottori- ja sireeniääniä sekä valoja. 59 x 20 x 26,5 cm. 1:16. 

Scania R-sarjan Paloauto: tuotetietoja

 • Paristotarve: 2 x AAA. Toimitetaan tuotteen mukana.
 • Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun