Lelut & lelukaupat netissä
Lego Disney Princess 41068 Arendelin Linnajuhlat
Lego

Lego Disney Princess 41068 Arendelin Linnajuhlat

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lego Disney Princess 41068 Arendelin Linnajuhlat

Etsitkö sopivia lahjoja jouluksi tai muuta juhlaa varten? Voit olla varma, että jokaisen pikkutytön suosikki, Legon Disney prinsessa -sarja on yksi tämän hetken suurimmista hittituotteista.

Arendelin linnanjuhlissa on mukana kaikki suosituimmat Disney-prinsessat

Disney on aina onnistunut luomaan lasten suosikkileluja. Nyt kaikki pikkutytön haave toteutuu, kun Arendelissa järjestetään linnajuhlat. Arendel on tuttu suositusta Frozen-elokuvasta. Tutut henkilöt seikkailevatkin uudelleen samoissa maisemissa. Pienet leikkijät voivat järjestää mieleisensä juhlat, joissa kaikki vieraat viihtyvät koko illan ajan. Pidä siis huoli, että ruoka ja juoma eivät lopu näistä juhlista kesken. Juhlat pidetään Annan ja Elsan hallitsemassa linnassa, joka koristellaan tietenkin näyttävästi ennen vieraiden saapumista. Palvelusväki auttamassa juhlien järjestämisessä, jotta kaikki sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti. Mukana menossa on myös lumiukko Olaf, joka onkin innokkaana touhussa mukana. Muista huolehtia kuitenkin, ettei Olafin mukanaan tuomat lumihiutaleet pääse pilaamaan ruokaa. Kun kaikki järjestelyt ovat kunnossa, on aika laittautua kauniiksi. Sen voi tehdä Annan kampauspöydän ääressä. Vieraat ovat jättäneet tuomansa lahjat olohuoneeseen, joten käy avaamassa ne ennen siirtymistä. Näistä juhlista tulee taatusti ikimuistoiset! Muista myös hommata muutkin Disneyn suositut hahmot, kuten esimerkiksi Pieni merenneito.

Lego Disney Princess 41068 Arendelit Linnajuhlat kuuluu suosittuun Frozen-elokuvaan pohjautuvaan sarjaan. Pakettiin kuuluu Arendelin linna, jossa Anna ja Elsa asustavat. Nämä hahmot ovat siis jo ennestään tuttuja kaikille pienille tytöille, joten leikkiin on helppo mennä mukaan. Linnan lisäksi mukana tulevat myös molemmat prinsessat sekä lumiukko Olaf, koristeita ja lahjoja. Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja ne kestävät kovempiakin leikkejä. Annan ja Elsan parissa pienet leikkijät viihtyvät varmasti pidemmänkin aikaa, koska lelu on todella viihdyttävä. Se myös opettaa lapsia leikkimään kärsivällisesti. Suositusikä lelussa on 5-7 vuotta, mutta lelulla voivat leikkiä myös sitä vanhemmat lapset. Arendelin linnaa ei kuitenkaan suositella alle 3-vuotiaille pienten osien vuoksi.

Lego Disney Princess 41068 Arendelin Linnajuhlat | LEGO Disney Princess

Siirry alkuun