Lelut & lelukaupat netissä
Lego City 60130 Vankisaari
Lego

Lego City 60130 Vankisaari

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lego City 60130 Vankisaari

Lähde seikkailulle Lego City Vankisaarelle! Rakenna ensin suuri vankila saarineen ja vartiotorneineen. Telkeä sitten roistot sisälle ja pidä huoli, etteivät he pääse pakoon. Vahdi vankeja herkeämättä, sillä he varmasti suunnittelevat joukkopakoa saarelta. Pakeneminen saarelta ei kuitenkaan ole ihan helppoa, sillä saarta ympäröivän meren ylitse ei pääse muuta kuin veneellä. Pakenemisessa on riskinsä myös siksi, että nälkäinen hai kiertää saarta herkeämättä. Se onkin valmiina hotkimaan kitaansa jokaisen pakoa yrittävän vangin. Myös poliisivene vartioi saarta, eikä valppaiden konstaapelien ohitse pääse ilman tarkkaa suunnitelmaa ja suurta oveluutta. Vankien pakomatka ei siis tule olemaan helppo.

Saaren keskeltä nousevassa suuressa tornissa istuu vartija. Hänen tehtävänsä on vartioida, ettei yksikään roisto pääse pakenemaan sellistään. Jos varkaat yrittävät konnuuksia, vartija voi tehdä hälytyksen, jolloin poliisit saapuvat paikalle sireenit ujeltaen. Poliisivene nappaa kumiveneellä pakoa yrittävät varkaat hetkessä ja passittaa heidät takaisin selliinsä kahleet jaloissa. Ovelimmat varkaat ovat kuitenkin laatineet suunnitelman. He eivät pakenekaan veneellä, vaan kuumailmapallolla lentäen! Onneksi poliisi on tässäkin tapauksessa roistoja viekkaampi. Poliiseilla on nimittäin helikopteri, jonka avulla he nappaavat kataluuksia hautovat konnat hetkessä. Ja taas on roistoilla edessään paluu takaisin tarkasti vartioituun vankilaan, jossa he joutuvat istumaan tuomion kolttosistaan.

Lego City Vankisaari on täynnä loputtomia seikkailuja. Rosvon ja poliisin leikkiminen ei koskaan ole ollut yhtä jännittävää. Tähän yksityiskohtaiseen Lego-tuotepakettiin kuuluu itse vankisaaren lisäksi paljon muitakin osia. Poliisivene ja poliisihelikopteri sekä vankien kuumailmapallo ja kumivene kuuluvat kaikki pakettiin. Vartijan ja vankien lisäksi Lego City Vankisaari sisältää poliisihahmot sekä tietysti myös nälkäisen ja pelottavan hain. Uskallatko lähteä seikkailulle tälle jännittävälle saarelle, josta roistot yrittävät paeta päivittäin? Hyppää mukaan seikkailuun ja valitse puolesi. Päätä itse, autatko vartijaa ja poliiseja pitämään vangit lukkojen takana vai ojennatko auttavan kätesi roistoille ja opastat heidät pois vankisaarelta. 

  • Pakkaus Lego City 60130 Vankisaari
  • Englannikielinen nimi Lego Prison Island 60130
  • Sarja LEGO City
  • Kohderyhmä: 6-12 vuotiaat pojat
  • Lue lisää: Lego Vankilasaari 60130 Lego.comissa
Siirry alkuun