Lelut & lelukaupat netissä
Playmobil - Pony Farm (6927)
Playmobil

Playmobil - Pony Farm (6927)

47,00€
36% alennusta 73,00€
Playmobil lelut ovat hyvänlaatuisia ja lujia. Ne sopivat mukavasti niin leikki-ikäisen kuin vähän isommankin lapsen käteen. Ne ovat vahvaa muovia, joten ne on helppo pitää myös puhtaana. Lähde aamuratsastukselle yhdessä ystäviesi kanssa Playmobil pony Farm on jokaisen hevosista ja poneista pitävän tytön ja pojan unelma. Kauniina.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  47,00€
from €47 to €47 1
47 Eurotoys hinta tuotteelle

Playmobil lelut ovat hyvänlaatuisia ja lujia. Ne sopivat mukavasti niin leikki-ikäisen kuin vähän isommankin lapsen käteen. Ne ovat vahvaa muovia, joten ne on helppo pitää myös puhtaana.

Lähde aamuratsastukselle yhdessä ystäviesi kanssa

Playmobil pony Farm on jokaisen hevosista ja poneista pitävän tytön ja pojan unelma. Kauniina kesäaamuna on mukava mennä antamaan hevosille aamuheinät ja sen jälkeen lähteä ratsastamaan kesäiseen luontoon. Mukaan voi ottaa vaikkapa piknik korin, jonka voi täyttää maukkailla pikku välipaloilla. Tähän monipuoliseen Playmobil pakkaukseen kuuluu talli, kolme eriväristä ponia, yksi aikuinen ja kaksi lasta sekä kaikkia talliin kuuluvia varusteita. Tallin vintillä voi säilyttää heiniä ja muita tallissa tarvittavia välineitä. Sinne voi välillä mennä vaikkapa piiloon tai vakoilemaan muita tallipihassa liikkujia.

Ratsastusretken jälkeen omaa suosikkiponiaan voi harjata ja helliä ihan rauhassa pakkaukseen kuuluvilla hevosenhoito välineillä. Poneille voi syöttää vaikka porkkanoita palkinnoksi. Karsinat on helppo pitää puhtaana tallin mukana tulevan harjan ja talikon avulla. Vanhat oljet on mukava kärrätä pois pakkauksen mukana tulevilla kottikärryillä. Aina työn lomassa voi vaikka pysähtyä silittämään suloisen pehmeää ja mukavasti kehräävää tallikissaa.

Playmobil - Pony Farm tuotetiedot

 • ikäsuositus 4 - 10
 • mitat: 28 x 28 x 23 cm

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun