Lelut & lelukaupat netissä
Fisher-Price (DFP26) Parkkitalo Little People Race and Chase Rescue
Fisher-Price

Fisher-Price (DFP26) Parkkitalo Little People Race and Chase Rescue

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Tämäpä kätevää: poliisilla ja palopelastustoimella on vierekkäiset tilat ja yhteinen parkkitalo . Fisherpricen (DFP26) Little People Race and Chase Rescue -parkkitalo sopii tuomaan vauhtia ja iloa perheen pienimpien kaupunkileikkeihin.

Poliisi, palokunta ja parkkitila

Tämä hauska parkkitalo sisältää erikoisia ja viihdyttäviä toiminnallisuuksia alle 4-vuotiaille. Parkkihallin alaosassa on pieni paloasema ja taskukokoinen poliisin putka. Näiden kummankin sisään voi asettaa parkkiin poliisiauton tai paloauton, ja sopivan tilaisuuden tullen laukaista ne vauhdilla suorittamaan tehtäviään avaamalla asemien ovet. Vielä suurieleisemmän lähdön saa aikaan asettamalla parkkitalon päälle rakennetulle rampille jommankumman autoista. Rampin yläosassa on puomi, jonka voi laskea pitämään auton tiukasti paikallaan. Kun taaperosi nostaa puomin, auto vierii liikkeelle, pitkin rampin muodostamia silmukoita ja suoraan ulos parkkitalosta kohti toimintaa. Pienet lapset nauttivat, kun saavat nähdä hauskan leluauton kiitävän pitkin huonetta! Tuttuun Fisher Price -tapaan parkkitalo on iloisenvärinen: siinä on ainakin punaista, keltaista ja sinistä. Nämä väritkin ilahduttavat iloisia lapsia.

Parkkitaloa ei tarvitse varustaa muiden valmistajien pikkuautoilla tai erikseen myytävillä Fisher Price -ajoneuvoilla (vaikka toki niin voi tehdä). Hallin mukana toimitetaan yksi pyöreämuotoinen paloauto ja myös poliisiauto. Molemmat ovat tietenkin avokattoista mallia ja niissä on kummassakin oma kuljettaja, yksi palomies (eli pelastustyöntekijä) ja yksi poliisi. Ajoneuvoissa on tietenkin reippaasti pyörivät pyörät hauskaa vauhdin hurmaa varten. Lisäksi niihin on lisätty ilahduttavia yksityiskohtia. Esimerkiksi valkoisessa poliisiautossa on punaisen vilkun symboli ja auton ovessa pieni tähden kuva poliisilaitoksen symbolina. Pelastustyöntekijän punaisessa autossa puolestaan on pieni letkun symboli ja sen takapuolella ihan pienet tikkaat.

Little People Race and Chase Rescue: tekniset tiedot

  • Ikäsuositus: 18 kuukaudesta 4 vuoteen
  • Pakkaus sisältää parkkitalon ja kaksi autoa kuskeineen.
Siirry alkuun