Lelut & lelukaupat netissä
Lego Friends Heartlaken ratsastuskoulu, Lego 41126
Lego

Lego Friends Heartlaken ratsastuskoulu, Lego 41126

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lego Friends pitää sisällään myös ratsastuskoulun. Tässä rakennussarjassa on kaikki tarvittava kahden hevosen tallia ja virkistäytymistiloja varten. Ota siis ystäväsi mukaan ja lähde treenaamaan esteitä poniesi kanssa!

Ponien taikaa ystävien kanssa

Lego Friendsien viidestä tytöstä kaksi on päättänyt hankkia itselleen ponin. Nyt pääset ratsastuskouluun yhdessä Stephanien ja Mian kanssa! Poneille Ninja ja Spice on omat pilttuut ja yhteinen hoitokarsina, mistä löytyy kaikki tarvittava sankoineen ja vesipisteineen. Puunaa ponisi näyttelykuntoon kattavan harjasetin avulla ja viimeistele kokonaisuus päähän asetettavalla rusetilla! Sitten onkin aika siirtyä lämmittelemään pyörivään kävelyttäjään, mikä pitää huolen siitä, ettei poni joudu täysin kylmiltään hyppäämään esteitä. Lämmittelyn jälkeen on aika lähteä harjoittelemaan esteelle, mikä on mahdollista säätää kahdelle eri vaikeustasolle ratsastajan ja ponin kykyjen mukaan. Aloita siis harjoittelu ja toivo kovasti, että palkintokaappiin tulee jossain vaiheessa lisää pokaaleja ja ruusukkeita! Kun on aika levätä, peittele ponit yöpuulle ja siirry kahvioon Mian ja Stephanien kanssa!

Yö saapuu joskus myös ratsastuskouluun ja kun on aika painua yöpuulle, löytyy sitä varten yläkerrasta parvi, jonne Stephanie ja Mia pääsevät nukkumaan. Seuraavana aamuna onkin sitten aika ottaa taas talikko käteen, onhan ponien hoitaminen ja liikuttaminen jokapäiväistä puuhaa! On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki ei ole ainaista työtä ja ponejakin on joskus hyvä hemmotella sujauttamalla niille omena tai porkkana. Niiden mussuttaessa ansaittuja herkkujaan voi vaikka samalla seurata setissä tulevan tallikissan puuhasteluita kahvilan ikkunasta. Runsaasti osia sisältävä rakennussarja takaa sen, että saat tallista täysin sellaisen kuin haluat. Tämä takaa sen, että sinä ja ponit viihdytte siellä leikkihetkestä toiseen!

Heartlaken ratsastuskoulu - kaikki mitä poneillesi tarvitset!

  • 575 osan rakennussarja
  • Suunnattu 6-12 vuotiaille
Siirry alkuun