Lelut & lelukaupat netissä
Rubens EcoBud Daisy, Rubens Barn
Rubens Barn

Rubens EcoBud Daisy, Rubens Barn

Rubens EcoBud Daisy, Rubens Barn Rubens EcoBud Aspen, Rubens Barn Rubens EcoBud Hazel, Rubens Barn Rubens EcoBud Iris, Rubens Barn
36,00€
40% alennusta 60,00€
Haluatko halata jotain pehmeää? Rubensin EcoBud-sarjan pehmonuket on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillasta. Ne ovat kädestä pitelyn ja ympäristön tutkimisen ystäviä. Nyt ne haluavat olla sinunkin ystäviäsi. Syliteltävät luontoystävälliset nuket Ruotsalainen Rubens Barn -tuotemerkki on erikoistunut Molla-Maijaa muistuttaviin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  36,00€
from €36 to €36 1
36 Eurotoys hinta tuotteelle

Haluatko halata jotain pehmeää? Rubensin EcoBud-sarjan pehmonuket on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillasta. Ne ovat kädestä pitelyn ja ympäristön tutkimisen ystäviä. Nyt ne haluavat olla sinunkin ystäviäsi.

Syliteltävät luontoystävälliset nuket

Ruotsalainen Rubens Barn -tuotemerkki on erikoistunut Molla-Maijaa muistuttaviin pehmeisiin nukkeihin, jotka valmistetaan käsityönä. Rubensin EcoBudit ovat ecologisten periaatteiden mukaisia leluja: niiden hiukset, iho ja vaatteet on valmistettu 100-prosenttisesta luomuviljellystä puuvillasta. Todisteeksi tästä niille on myönnetty ECOCERT:in jakama OCS-sertifikaatti (Organic Content Standard), jonka avulla valvotaan erilaisten orgaanisten puuvillojen kuitujen, kankaiden ja lopullisten tuotteiden hankintaa, käsittelyä ja käyttöä. Ympäristöarvoista kiinnostuneeseen perheeseen sopii siis yksi tai kaksi pientä EcoBudsia kuin nakutettu. EcoBudsit ovat 35 cm korkeita, eivät siis enää aivan pikkuisia, mutta kevyiden täytteidensä ansiosta ne painavat vain 150 grammaa. Niitä on siis turvallista nuorenkin lapsen kanniskella paikasta toiseen. Ecobudsit voi myös pestä 30 asteen konepesussa. Ne sopiva niin tytöille kuin pojille turvaa tuomaan.

EcoBudseja on saatavilla 6 eri mallia: heidän nimensä ovat Aspen, Daisy, Fren, Hazel, Iris ja Poppy. Kaikki EcoBudsit tavoittelevat mahdollisuutta emotionaaliseen kasvuun ja luonnon tutkimiseen, ja he rakastavat kuunnella puiden alla lintujen laulua tai viilentää jalkojaan virtaavassa vedessä. Ollakseen läheisemmässä yhteydessä rakastamaansa luontoon ovat EcoBudsit pukeutuneet hillitysti ja kevyesti. Niillä on kaikilla päällään vaalea hihaton paita, jossa on joko raitoja tai pilkkuja. Jokaisella EcoBudsilla on myös valkoiset polvihousut tai hame, ja vielä pilkulliset ja raidalliset trikoot. Rauhaa rakastavat EcoBudsit sopivat aivan pienillekin lapsille ja ovat valmiita tutkimaan joka niemen ja notkelman.

Rubens EcoBud - Daisy Käsinommeltu laatunukke, jonka iho, vaatteet ja hiukset on valmistettu OCS 100 -sertifikoidusta ekologisesta puuvillasta. Halattavan nuken täytteenä on ihanan pehmeää polyesteriä ja se sopii hyvin unileluksi.

Rubens EcoBud Daisy: tuotetietoja

 • Valmistusmateriaalit: 100% luomupuuvilla (iho, hiukset ja vaatteet), 100% polyesterikuitu (täyte)
 • Korkeus: 35 cm
 • Paino: 150 grammaa

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun