Lelut & lelukaupat netissä
Lego Nexo Knights 70323 Jestron Tulivuoriluola
Lego

Lego Nexo Knights 70323 Jestron Tulivuoriluola

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lego Nexo Knights 70323 Jestron Tulivuoriluola

Legon uusi rakennuspalikkamaailma Jestron Tulivuoriluola on Nexo Knight -tuotesarjaan kuuluva huima legoseikkailu. Taianomainen maailma tarjoaa huimasti ominaisuuksia ja leikittävää tytöille pojille. Runsaasti ajankulua ja kehittävää puuhaa lapsille ja vähän vanhemmillekin!

Lego Nexo Knights -tuote, josta riittää iloa

Lego Nexo -tuoteperhe on tämän hetken halutuimpia Legosarjoja. Jestron Tulivuoriluola on täynnä magiaa ja hurjaa seikkailua, josta ei voi olla pitämättä. Pakettiin sisältyy 10 pienoishahmoa: Jestro, Kirjanpitäjä, Lavaria, 2 Ash Attackeriä, 2 Scurrieriä, Axl, Macy Halbert ja Lance Richmond. Ja ominaisuudet, kuten Jestron Tulivuoriluola itsessään, Macyn Mace Slammer ja Axlin Hover Horse. Rakennussarja sisältää tietysti suuren määrän yksityiskohtia, kuten irrotettavan valtaistuimen, istuimellisen kiekkoja ampuvan aseen, salaoven, joka johtaa pyörivään laava-aukkoon, pyörivällä sahanterällä varustetun porraskuilun, jolla estetään ritareita kiipeämästä ylemmäs, kahdella loitsukirjalla varustetun kirjaston, vankityrmän jossa on murrettava seinusta, asevaraston, aarrehuoneen, makuuhuoneen sängyn kera, kylpyhuoneen kylpyammeen kera ja keittiön jossa on muun muassa broileri ja banaani. Mace Slammerin ominaisuuksia ovat kuulatykki ja siihen sopivat kaksi ohjusta. Tässä esimerkkejä Tulivuoriluolan lukemattomista mahdollisuuksista viedä leikkijänsä seikkailusta ja maailmasta toiseen. Leikkijöillä on mahdollisuus luoda oma tarinansa ja toteuttaa se Tulivuoriluolan hauskassa seikkailumiljöössä.

Toimintoja ja ominaisuuksia on niin runsaasti, että niihin pitää itse tutustua, jotta huomaisi Tulivuoriluolan mahdollisuudet. Leikkimisvinkkejä löydät muun muassa mukana tulevista Tuhon kirjasta ja Koston kirjasta sekä kirjaston loitsukirjoista. Lego Nexo Knights on niin suosittu että löydät muiden leikkijöiden videoita runsaasti verkkopalveluista, kuten Youtuben kirjastoista. Ja totta kai voit kuvata omat leikkisi ja jakaa ne muiden Nexo Knights fanien kanssa ympäri maailman. Tämä paketti on suositusten mukaisesti tarkoitettu ikäryhmälle 9-14-vuotiaat. Rakentaminen on jo sinänsä hauskaa puuhaa, mutta vaatii jo hieman vanhemman lapsen taitoja. Sen sijaan yläikärajaa ei voida asettaa, sillä leikkimielisyyshän lopulta ratkaisee. Lego Nexo Knights (70323) Jestron Tulivuoriluola löytyy nyt myös Lelukaupat.fi:n hintavertailusta. Näet suoraan kaikki sitä myyvät verkkokaupat ja voit valita sinulle parhaimman tarjouksen.

  • Ikäsuositus 9-14-vuotiaat
  • Pakettiin sisältyy 10 pienoishahmoa
Siirry alkuun