Lelut & lelukaupat netissä
FurReal Friends Torch My Blazing lohikäärme (B5142)
FurReal Friends

FurReal Friends Torch My Blazing lohikäärme (B5142)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

FurReal Friends Torch My Blazing lohikäärme (B5142)

Torch My Blazing lohikäärme on osa Hasbron Fur Real Friends -lelukokoelmaa, jonka toinen toistaan suloisemmat pehmo-olennot sulattavat sydämiä lukuisilla persoonallisilla toiminnoillaan! Tämä interaktiivinen lelu ääntelee, liikuttaa päätään ja paahtaa mukana tulevan vaahtokarkin syöksemällä vaaratonta tulta.

Uusi taianomaisen suloinen lemmikkisi

Fur Real Friendsin Torch My Blazing on suosittu, suloista vauvalohikäärmettä esittävä lelurobotti. Torch karjuu ja liikkuu hellyttävästi, kun kosketat sen nenänpäätä tai mahaa. Päälaelta täytettävän vesisäiliön ja suodattimen avulla se myös syöksee suustaan vesihöyryä, kun painat sen mahassa olevaa painiketta. Suussa sijaitsevan punaisen valon ansiosta vesihöyry näyttää aivan tuliselta uloshengitykseltä! Vaahtokarkit ovat Torchin lempiherkku ja pitelemällä mukana tulevaa namipalaa tulisen hönkäyksen edessä voit katsella, miten karkin pinta vaihtaa väriä valkoisesta ruskeaksi - aivan kuin oikeaa vaahtokarkkia grillatessa! Kun asetat vaahtokarkin Torchin suuhun, se päästää tyytyväisiä maiskutteluääniä. Leikkisä lohikäärmerobotti vastaa nenänsä silittämiseen yli 50 erilaisella interaktiivisella reaktiolla. Se kääntelee päätään puolelta toiselle ja heiluttelee karvaisia korviaan, päästelee lempeitä karjahduksia ja räpyttelee suuria nappisilmiään. Torchin pehmeä turkki ja interaktiivisuus herättävät hoivavietin niin lapsissa kuin aikuisissakin, sillä kukapa meistä ei joskus haluaisi lemmikikseen omaa pikku lohikäärmettä?

Sekä lapset että aikuiset rakastavat suloisia eläinystäviään, mutta joskus oikeiden lemmikkien hankkiminen ei ole mahdollista esimerkiksi allergian vuoksi. Onneksi Hasbron Fur Real Friends -sarjaan kuuluu tusinoittain erilaisia suloisia interaktiivisia eläimiä, kotoisista kissoista ja koirista eksottisempiin sammakoihin ja koaloihin. Sarja on nyt laajentunut myös maagisempiin olentoihin, joista uusin ja rakastettavin Torch-lohikäärme on. Torch My Blazing on hauska ja herttainen lelu nuorillekin lapsille ja sen "tuli" on viileää ja turvallista vesihöyryä, mutta patterien vaihtaminen, vesisäiliön täyttäminen sekä suodattimien puhdistaminen ja vaihtaminen on parempi jättää aikuisen tehtäväksi. Pakkaukseen sisältyy lelun lisäksi pieni ruiskepullo vesisäiliön täyttämistä varten, kaksi lisäsuodatinta, väriä vaihtava vaahtokarkki sekä käyttöohjeet. Patterit (4 x C/R14) eivät sisälly pakkaukseen. Suositusikäraja 4+ vuotta.

Siirry alkuun