Lelut & lelukaupat netissä
Nikko VaporizR 2 radio-ohjattava 31 cm,  Sininen Off-road -auto (AC6EB7)
Nikko

Nikko VaporizR 2 radio-ohjattava 31 cm, Sininen Off-road -auto (AC6EB7)

Nikko VaporizR 2, radio-ohjattava 31 cm, Punainen off-road -auto Nikko - VaporizR 3 Nano - 2,4ghz - Orange (90212) Nikko - VaporizR 3 Nano - 2,4ghz - Green (90211)
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Kauko-ohjattava Nikko off-road ralliauto sopii maastoajeluun siinä missä asfaltillekin. Jos tämä auto ei kiihdy nollasta sataan, niin ei sitten mikään. Onneksi tällä autolla jokainen aloitteleva tulevaisuuden rallikuski pääsee taatusti päästelemään niin, ettei jää epäilystä siitä, kenelle ruutulippu heilahtaa ja pokaalin kiilto kimmeltää. Jokaisen vauhtia, vaaroja ja tiukkoja mutkia rakastavan lapsen unelmalahja!

Nikko on luotettava ja viihdyttävä

Radio-ohjattava Nikko VaporizR 2 on nelivetoinen off-road -auto, jolla ajelet rallia maalla, lumessa ja vedessä! Auton huippunopeus on 15km/h ja sen vanteet vaihtavat väriä, kun auto joutuu veteen! Autossa on sisäänrakennettuna antenni suojassa törmäyksiltä, kun valloitat maaston kuin maaston tällä kahden voimia pursuavan moottorin omaavalla ralliautolla. Tällä supernopealla ja -voimakkaalla autolla voit suorittaa täyden 360 asteen käännöksiä täysin vaivatta! Nikko on ollut pitkään taskukokoisten moottoriajoneuvojen edelläkävijä, eikä tämäkään menopeli taatusti aiheuta pettymystä. Haasta kaverisi kilpailuun ja kiidä maaliviivan yli suoraan korkeimmalle palkintokorokkeelle! 24 MHz ja 40 MHz taajuudet mahdollistavat kahden auton ajamisen samanaikaisesti. Lähettimen kantosäde on 40 metriä ja pakkaus sisältää 6V ajoakun ja 1 h pikalaturin, sekä lähettimen 3 x AAA pariston.

Suosittu Nikko on aina ollut yksi johtavista autolelujen valmistajista jo vuosikymmeniä. Nikko on Skandinavian suurin valmiiksi rakennettujen radio-ohjattavien autojen valmistaja, joka yhdistää taattua teknistä laatua yhdistettynä innovatiivisiin ratkaisuihin, joka on varmistanut sen, että lapset kaikkialla ovat päässeet nauttimaan vauhdin hurmasta jo pienestä pitäen. Jokainen Nikkon valmistama auto koeajetaan ennen pakkaukseen siirtämistä, joten näillä kestävillä ja erittäin laadukkailla menopeleillä on hauska leikkiä ja ajella päivästä toiseen yksin tai kavereiden kanssa! Nikko radio-ohjattava Off-road -auto VaporizR 2 tarjoaa viihdettä vuosiksi eteenpäin, ja se sopii kaikille 8-15 vuotiaille lapsille. Tuote ei sovellu alle kolmevuotiaille, sillä se sisältää pieniä osia, jotka voivat nieltynä aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Nikko off-road on edullinen ja monipuolinen

Monessa perheessä ennen ostopäätöstä suoritettava hintavertailu todistaa, että Nikko-tuoteperheen tuotteet ovat ylivoimaisia sekä hintansa, että laatunsa puolesta. Nikkon radio-ohjattavat käteen sopivat kulkuneuvot sopivat kovan luokan ralliautoiluun alustalla kuin alustalla. Nikko, Nano VaporizR2 on äärimmäisen ketterä, nopea auto, jonka maastoon sopivat uratut renkaat pitävät auton tehokkaasti kitkalla pinnoista riippumatta, sillä renkaiden kuviointi toimii vedessä siipirattaan tavoin. Auton takaspoileri ja kori on koristeltu ralliajajalle sopivaan menevään tyyliin. Autossa on klassinen baja bug -malli. Vietät varmasti monia vauhdin ja naurun täyteisiä upeita hetkiä ja luot mahtavia muistoja perheen ja kavereiden kanssa. Nikko off-road VaporizR 2 tuo iloa ja vauhtia vuosiksi eteenpäin. Osta ja ihastu!

Nikko off-road nelivetoisia ralliautoja on useita eri malleja, joten tässä yhteydessä voi mainita Nano mallin linkitystä varten, jotta löydät myös muun tuoteperheen helposti. Tämä siksi, että Off-road -auto VaporizR 2 käyttää tiettyä ennalta määriteltyä radiotaajuutta, joten voit linkittää useita hieman eri mallisia, mutta samalla radiotaajuudella toimivia menopelejä. Saat siis vaihtelua leikkeihin ja erityisesti kavereiden kanssa kilpaa ajaessa voi jokaiselle hankkia oman auton!

Nikko radio-ohjattava Off-road -auto VaporizR 2 tekniset tiedot

  • 6.0V koteloakku + 3 x AAA (sisältyy pakkaukseen)
  • Ikäsuositus: 8+ vuotta
  • Väri: Sininen
Siirry alkuun