Lelut & lelukaupat netissä
Sylvanian Families Asuntovaunu (2240)
Sylvanian Families

Sylvanian Families Asuntovaunu (2240)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Sylvanian Families Asuntovaunu (2240)

Oletko valmis kaikkien aikojen kesälomamatkalle koko perheen voimin? Renkailla varustettu viihtyisä ja kauniisti sisustettu nukkekoti vie sinut upealle seikkailulle, ja voit matkustaa sillä mihin vaan!

Asuntovaunulla voi leikkiä nukkekodin tavoin

Asuntovaunu on kuin mikä tahansa kaunis nukkekoti, mutta siinä on renkaat ja sen voi ajaa mihin ikinä haluatkin. Täydellisesti varusteltu asuntovaunu sisältää, kaiken, mitä kodissa tarvitaan. Sinne mahtuu myös koko perhe nukkumaan pitkän matkan päätteeksi. Asuntovaunussa on keittiö, kylpyhuone, sohva ja sängyt. Keittiössä voi laittaa ruokaa, leipoa kakkuja ja keittää teetä, jonka voit nauttia punaisella nahkasohvalla istuskellen ja maisemia ihaillen. Samalla voit vaikka nakertaa keksejä. Asuntovaunun voi parkkeerata mihin tahansa, halusitpa sitten olla lähellä rantaa tai leikkikenttää. Astioiden lisäksi settiin kuuluvat matot, petivaatteet, lautapelejä ja lehtiä. Sateisena päivänä aika kuluu kuin siivillä shakkia pelaten, lehtiä selaillen ja asuntovaunun tunnelmasta nauttien. Aurinkoisina päivinä asuntovaunusta voi sen sijaan rynnätä pihanurmikolle leikkimään. Illan tullen lapset voivat kiivetä seinälle aukeaviin sänkyihin. Pehmoisissa lakanoissa uni maistuu varmasti. Asuntovaunu on suunniteltu käytettäväksi auton kanssa, jonka voit ostaa erikseen. Sarja: Sylvanian Families Tuote: Asuntovaunu (2240)

Tällä asuntovaunulla voit ajaa vaikka maailman ääriin, ja edessä on unelmien perheloma renkaiden päällä. Halusitpa sitten lähteä lomalle vuoristoon, erämaahan tai meren rannalle, tämä pyörien päällä liikkuva koti tekee lomatunnelmasta täydellisen. Asuntavaunulla matkustaessasi sinun ei tarvitse kantaa matkalaukkuja mukana. Voit parkkeerata vaunun aina parhaalle paikalle. Joka suuntaan avautuvista ikkunoista näkee hyvin ympäristöön, ja kattoikkunoista voi ihailla vaikka tähtitaivasta asuntovaunun suojista illan tullen. Mitä muuta täydelliseltä lomamatkalta voisikaan toivoa. Koti-ikävä ei pääse varmasti iskemään, sillä asuntovaunussa on kaikki, mitä tarvitset, sekä runsaasti säilytystilaa matkatavaroille. Kuka ehtii kiivetä ensimmäisenä yläpetiin, ja kuka saa nukkua sohvalla? Lähde perheesi kanssa lomalle jo tänään, ja aja mihin ikinä haluat!

Siirry alkuun