Lelut & lelukaupat netissä
Pomppulehmä, Happy Baby
Happy Baby

Pomppulehmä, Happy Baby

Pomppulehmä, sekalaiset
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Hauska Pomppulehmä on valmiina uusiin seikkailuihin! Pomppulehmä on puhallettava lelu, joka toimii samoin kuin klassinen kengurupallo. Sillä voi pomppia ja sitä voi hyppyyttää. Pomppulehmä sopii sekä sisä- että ulkoleikkeihin.

Hyppää Pomppulehmän selkään!

Oletko koskaan haaveillut lehmällä lentämisestä? Nyt se on mahdollista. Tai ainakin melkein, sillä tämä lehmä ei lennä vaan pomppii! Hyppää Pomppulehmän selkään ja ala pomppia! Valkomusta, sympaattinen Pomppulehmä ei ole mikään tavallinen lehmä, sillä se antaa perheen pienimpien tarrata korviinsa kiinni ja hypätä lehmän selkään. Sitten leikki voi alkaa! Pomppulehmä ei turhia märehdi, sillä sille tärkeintä on hauskanpito pomppimisen merkeissä. Pomppulehmä nauttii myös hyppyyttämisestä. Tämän lisäksi ihan vain lemmikkinä oleminen ja paijaaminen on sille mieleen. Pomppulehmä sopii yli vuoden ikäisille ja alle 30 kiloa painaville lapsille. Se on valmistettu muovista, mutta muovisen kuoren sisällä sykkii leppoisan lehmän sydän. Tue lastesi tai vaikka siskosi lasten terveellistä, liikunnallista elämää hankkimalla heille Pomppulehmä.

Jos lapsilta kysytään, pomppiminen on parasta! Vielä parempaa se on jonkun toisen kanssa. Ja ihan parhainta se on eläinten, kuten iloisen Pomppulehmän, kanssa. Oikeaa lehmää saattaisi olla vaikea pitää kotiolosuhteissa lemmikkinä, mutta Pomppulehmä sopeutuu helposti kaupunkioloihinkin eikä säikähdä kylmiä säitä. Lehmä pomppii ja hyppii, hyppii ja pomppii sekä kutsuu lapset liikkumaan! Pomppulehmä on hauska lelu, joka kehittää samalla lasten liike- ja koordinaatiotaitoja. Leikkiminen ei ole koskaan ollut näin hyödyllistä. Lehmästä tuleekin nopeasti koko perheen suosikki. Pomppulehmä on oiva lahja niin tytölle kuin pojallekin. Se sopii ilostuttamaan niin joulupukin kontissa kuin syntymäpäivänäkin.

Pomppulehmä kutsuu lapsesi liikkumaan

  • Yli 12kk ikäisille
  • Enintään 30kg painavalle
  • Mukana pumppu.
Siirry alkuun