Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse palapeli
X
12 palaa
100 palaa
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Big
Disney Frozen
Educa
Geomag
Haba
Le Toy Van
Mauri Kunnas
Melissa & Doug
Muumi
Party
Paw Patrol
Peliko
Peppi Pitkätossu
Princess
Quercetti
Ravensburger
Safari
Skip Hop
Smurffit
Tactic
Trefl
Edition
Goliath
Jumbo
Mudpuppy
Palapelit
Rainbow
Sekalaiset
Trex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Palapelit

128 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Palapelit lapsille ja aikuisille

Palapelit ovat hauska ajanviete erityisesti lapsille. Palapelejä harrastaessa voi myös kehittyä paremmaksi kokoojaksi. Palapelin vaikeus kannattaa valita pelaajan tason mukaan, koska palapelejä on olemassa monenlaisia. Lasten palapelit, perhepelit, aikuisten palapelit ja harrastajien palapelit ovat kaikki erilaisia ja eroavat vaikeustasoiltaan. Palapelejä voi koota yksin, mutta myös niiden pelaaminen yhdessä on hauskaa. Tietyt yhdessä koottaviksi suunnitellut palapelit onkin tehty niin, että niiden yhdessä kokoaminen on jännittävää. Palapelejä on mukava koota vaikka koko perheen joukolla. Tässä pelissä lapset ovat useasti näppärämpiä kuin aikuiset ja saavat palat nopeammin paikoilleen. Palapelin kokoaminen on jännittävä ja hauska elämys, jossa voi myös kehittyä. Palapeleihin ei kyllästy helposti, koska niistä löytyy aina uusia haasteita. Peleissä kannattaa panostaa laatuun, koska markkinoilla on saatavilla monenlaatuisia vaihtoehtoja. Alga on yksi perinteikkäimmistä pelivalmistajista, jolla on pitkä historia pelaajien viihdyttämisessä. Alga on julkaissut vuosien saatossa useita satoja pelejä, jotka tunnetaan niiden korkeasta, pohjoismaisesta laadusta. Alga ja muita palapeljeä voi ostaa lapsille esimerkiksi seuraavista verkkokaupoista:

Hauskat palapelit lapsille

Palapelit ovat hyvä lahjaidea esimerkiksi joululahjaksiPienten lasten palapelit on tehty sopivan helpoiksi, niin että lapsi jaksaa keskittyä palapelin kokoamiseen loppuun asti. Lasten palapelit muodostavat paloistaan hauskoja kuvia ja hahmoja, jotka tulevat esiin, kun palat laitetaan paikoilleen. Palapeli on oivallinen peli pienelle lapselle, koska lapsen huomio kiinnittyy nimenomaan erilaisiin muotoihin, väreihin ja kuvioihin. Kaikista pienimmille lapsille sopivat helpot nuppipalapelit, jotka lapset haluavat koota yhä uudestaan, koska niissä hauskoja kuvia. Pienten lasten palapelit ovat yleensä yksinkertaisia, niissä on suhteellisen vähän paloja ja palat ovat suuria. Isommille lapsille suunnitelluissa palapeleissä voi olla enemmän paloja ja kirjavampia kuvia, jolloin palapelin kokoaminen vaikeutuu. Erityisen suosittuja palapelejä ovat ne, joissa esiintyy tuttuja hahmoja esimerkiksi suosituista lasten piirretyistä elokuvista.

Haastavammat palapelit harrastelijoille tai koko perheen koottaviksi

Perhepalapeleissä paloja voi olla monia satoja, ja näin ollen niiden kokoaminen koko perheen voimin on hauskaa. Parhaimmillaan palapeli onkin hauska seurapeli, johon kaikki pelaajat voivat osallistua aktiivisesti. Harrastelijoiden palapelit ovat huomattavasti haastavampia kuin muut palapelit. Harrastelijoiden palapeleissä paloja on yleensä tuhat tai jopa tuhansia. Palapelien harrastajat hakevatkin palapeleistä haastetta, ja hyvissä palapeleissä onkin nimenomaan palaa purtavaksi. Liian helppo palapeli ei tuota samaa iloa kuin erityisesti harrastelijoille tarkoitettu palapeli. Harrastelijoiden palapeleistä muodostuvat kuvat ovat yleensä erityisen hienoja ja monet kehystävätkin niitä sellaisenaan tauluiksi. Aikuisten palapeleissä kuva-aiheena onkin usein esimerkiksi maailmankuulu taideteos tai kaunis maisemakuva. Kaupunkinäkymät ja maisemakuvat, joissa on paljon samankaltaista pintaa, tuovat lisää vaikeutta palapelin kokoamiseen. Nykyään palapelin voi myös teettää itse valitsemastaan kuvasta. Omasta kuvasta teetetty palapeli on hauska lahja palapeleistä pitävälle.

Lautapelit lapsille ja aikuisille

Lautapelit ovat hauska tapa piristää arkea. Aikaa on mukava viettää yhdessä pelaten. Koko perheen pelit on suunniteltu siten, että niiden pelaaminen on hauskaa kaiken ikäisille. Koko perheen lautapelit kokoavat porukan leikkimieliseen kilvoitteluun, johon osallistuakseen ei tarvitse osata kovinkaan monimutkaisia sääntöjä. Korttipelit vaativat yleensä hiukan enemmän sääntötietämystä ja keskittymistä. Hyvässä korttipelissä tarvitaan kuitenkin myös onnea, joka tuokin korttipeleihin jännitystä. Pienille lapsille lasten pelit ovat hauskempi ajanviete, koska ne on suunniteltu erityisesti lasten käyttöön. Matkoilla niin aikuisten kuin lastenkin paras tapa saada aika kulumaan on matkapelit, joita on myös helppo kuljettaa niiden pienen koon ansiosta. Myös monet muistipelit ovat kätevän kokonsa puolesta helppo ottaa mukaan vaikka lentokoneeseen tai autoon, missä ne ovat hyvää ajanvietettä varsinkin pienemmille lapsille.

Siirry alkuun