Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jabadabado
Kidkraft
Little Tikes
Paw Patrol
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Pöytä- ja tuolisetit

19 tuotetta 1 kaupasta

On ihanaa, että nykyään on tarjolla monenlaisia pöytä- ja tuolisettejä lapsille. Niiden ääressä voi lapsi tehdä monenlaista ja ne sopivat mainiosti lukuisiin leikkeihin. Pienet, lapsille sopivan matalan kokonsa vuoksi tuolit ovat myös ergonomisesti sopivia ja niillä on hyvä istua. On tärkeää, että pöytä ja tuolit ovat oikean kokoisia ja lapsen työskentelyasento pysyy hyvänä.

Tuolit ja pöydät lasten leikkeihin

Pöytä- ja tuolisetit lapsille löytyy lelukaupat.fi sivustolta, siellä on valikoimissa monien eri jälleenmyyjien tuotteita. Sivustolla on helppoa tutustua tuotteiden tietoihin ja tarjouksiin. Pöytiä ja tuoleja löytyy eri väreissä ja niiden materiaalista ovat puuta tai MDF-puuta. Pöytä- ja tuolisetit on helppoa puhdistaa ja ne ovat kestäviä. Maalatut setit on maalattu myrkyttömällä maalilla, jotta ne ovat turvallisia perheen pienimpienkin leikkeihin. Lasten on mukavaa istua tuoleilla ja ne sekä pöydät ovat sopivan kokoisia pienten touhuihin. Settiä valittaessa voi värin valita muuhun lastentilaan sopivaksi. Valikoimista löytyy myös settejä, joita lasten suosikkihahmot koristavat, esimerkiksi hämähäkkimies, Disney cars- tai Frozen-hahmot.

  • Tutustu valikoimiin
  • Valitse itsellesi mieluinen setti

Netistä ostaminen on helppoa

Pöytä- ja tuolisetit löytyvät helposti netistä ja niiden tilaaminen on vaivatonta ja kätevää. Lelukaupat.fi-sivustolla voit verrata monien eri jälleenmyyjien tuotteita ja tarjouksia. Siellä voit tutustua tuotteiden materiaaleihin ja kokoihin. Tilauksen tekeminen on nopeaa ja voit tehdä sen vaikkapa istumalla kotisohvallasi, eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään. Löydettyäni mieluisat tuotteet klikkaat vain itsesi jälleenmyyjän sivuille, joista voit tarkistaa tuotteiden toimitusajat, palautusoikeudet ja toimitusehdot. Lisää tuote ostoskoriin ja voit viimeistellä tilauksesi. Tilaa siis jo tänään!

Siirry alkuun