Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bosch
Nerf
Plasto
Vilac
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Puutarhalelut

5 tuotetta 3 kaupasta

Puutarhalelut lapsille toimivat myös oikeassa käytössä

Puutarhalelut ovat mainio tapa ottaa lapsi mukaan puutarhatöihin. Lapsi nauttii kaivaa maata ja istuttaa penkkeihin kukkasipuleita tai siemeniä, joista kasvaa kesän edetessä syötäviä herkkuja tai kauniita kukkia. Puutarhalelut toimivat myös hiekkaleluina, joten ne ovat monipuolisia ulkoleluja lapsille. Monilla lapsilla on luontaista kiinnostusta ottaa osaa puutarhatöihin, joten aidonnäköiset ja tuntuiset kottikärryt sekä pistolapiot lisäävät varmasti lapsen osallisuutta ulkopuuhiin. 

Lasten kottikärryt ulkokäyttöön

Lasten metalliset kottikärryt houkuttelevat jo ihan pieniä taaperoita. Lasten kottikärryillä voi kuljettaa multaa, hiekkaa, kiviä tai vaikkapa hiekkaleluja. Lasten metalliset kottikärryt on helppo pestä ja pitää puhtaana ja ne on suunniteltu lasten käytettäväksi sekä koonsa, että toimivuutensa suhteen. Lasten kottikärryjä on myös täysin muovisia, mutta yleensä metalliset kottikärryt kunnon renkaalla ovat tukevammat ja miellyttävämmät käyttää. Netistä ostettaessa kannattaa tarkistaa lasten kottikärryjen koko, jotta kottikärryt ovat käyttäjälleen varmasti sopivat. 

Puutarhasetti lapselle netistä

Lapsille on myynnissä myös erilaisia puutarhasettejä, joissa voi olla mukana kottikärryt sekä erilaisia lapioita ja istutuslapioita ja haroja, jotka sopivat myös lapsen käteen. Lasten puutarhaseteissä on keskenään eroja, joten yleensä kannattaa panostaa kunnollisiin välineisiin myös lasten kohdalla. Lasten puutarhavälineillä pitää pystyä myös kaivamaan maata, niin että työvälineet kestävät hyvin. Lasten puutarhasetti on kätevä tapa ostaa kaikki tarvittavat välineet yhdessä pakkauksessa. Lasten puutarhasetti on hyvä lahjaidea pienelle istuttajalle tai kottikärrykuskille.   

 

Siirry alkuun