Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Batman
Cars
Disney Pixar Cars
Hot Wheels
Marvel
Nerf
Razor
Spiderman
Star Wars
Buffy
Frozen
Retro
Sekalaiset
Up
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Skeittilaudat

69 tuotetta 2 kaupasta

Lasten skeittilauta kehittää tasapainoa hauskalla tavalla

Skeittilauta on lauta, jonka alla on neljä rengasta ja jonka päällä voi potkia vauhdilla eteenpäin ja tehdä temppuja. Lasten skeittilaudoissa dekki eli itse lauta on kapeampi kuin aikuisten malleissa. Dekin tulisikin olla suunnilleen yhtä leveä kuin lapsen tai käyttäjän kenkä. Netistä ostettaessa kannattaakin aina tarkistaa, että on ostamassa oikeankokoista skeittilautaa. Skeittilautoja on monenlaisia, joten kun ollaan valitsemassa lapselle ensimmäistä skeittilautaa, kannattaa miettiä eri vaihtoehdot läpi.

Skeittilauta, cruiseri vai long board lapselle?

Perinteinen skeittilauta on rullalauta, jolla voi harjoitella hyvin niin tasapainoa, eteenpäin menemistä kuin temppujakin. Cruiseri on skeittilauta, joka on suunniteltu enemmän liikkumiseen kuin temppujen tekemiseen. Cruiserilla on hauska kulkea pieniä välimatkoja ja cruiseri laudassa on yleensä isommat ja pehmeämmät renkaat, mitkä helpottavat liikkumista ja tekevät ajosta sulavaa. Cruiseri lauta on malliltaan usein kapeampi, mitä perinteinen skeittilauta. Lapsille on myynnissä paljon muovista valmistettuja cruisereita, joilla voi toki harjoitella myös pieniä temppuja. Long board on pidempi kuin skeittilauta ja se on tarkoitettu myös liikkumiseen paikasta toiseen. Long board on vakaa ja sopii pidemmille matkoille, mutta lapsille se voi olla hankala siirrellä kokonsa ja painonsa vuoksi.  

Skeittilaudan lisäksi kannattaa ostaa myös suojat

Skeittaamisen harjoittelussa ei useinkaan voi välttyä mustelmilta. Hyvät suojat kannattaakin ostaa aina skeittilaudan oston yhteydessä. Lapsilla on hyvä olla polvi-, ranne- ja kyynärsuojat kypärän lisäksi. Kengät kuluvat jonkin verran skeittauksessa, joten tukevat jalkineet on hyvä ostaa. Skeittaukseen sopivat skeittikenkien lisäksi myös lasten lenkkarit

Siirry alkuun