Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Hamax
Plasto
Teddy Mountain
Police
Pulkat
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Talvileikit

225 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Lelut talvileikkeihin nettikaupasta

Talvileikeissä välineillä on suuri merkitys myös lapsilla. Mäkeä on huono laskea, jos ei ole mitään millä liukua, jäällä ei pysy kengillä pystyssä.... Talvi on oikeaa välineurheilua. Talvisin useimpia lapsia tarvitsee patistaa ulos, joten lasten talvivälineisiin kannattaa satsata niin paljon, että edes ne innostaisivat lapsia ulkoilemaan myös talvella!

Mäen laskuun liukurit, pulkat ja liukulaudat

Jos suomalaislapsilta kysyttäisiin mukavinta asiaa talvessa, varmasti ylivoimaisesti hauskimmaksi nousisi epäilemättä mäenlasku. Mäkeä voi laskea ikään katsomatta, aivan pienestä lapsesta vanhaksi asti, ja aina se on yhtä hauskaa.

Vielä hauskemmaksi mäenlaskun tekee, jos välineet ovat kunnolliset. Talvivarusteita pitääkin uusia aika ajoin: kuluneella ja naarmuisella liukurilla jää epäilemättä kisassa viimeiseksi ja naarmuinen pulkkakaan ei luista siinä määrin kuin mieli tekisi. Mäenlaskuvälineitä voi myös kierrättää perheen isommilta pienemmille, sillä pienillä vauhti ei tarvitsekaan olla niin valtava.

Klassisten liukurien ja pulkkien rinnalle mäenlaskuun on nykyisin valtavasti erilaisia liukuesineitä. Esimerkiksi pehmeä liukulauta on aivan mainio väline liukumaan. Se on kevyt kantaa, siinä voi istua, maata tai vaikka kyyköttää eikä se törmätessä vahingoita ketään. Tällaisia liukulautoja löytyy myös netistä lelukaupoista, Stigan, Disneyn, Snowrocketin ja SnowZonen malleja. Mainio on myös Stigan yksinkertainen Snow Flyer, eli liukkaalla kestävällä muovilla päällystetty vahva vahtomuovipatja.

Rattikelkat ja lumiskuutit

Kelkat ja rattikelkat ovat lumimenijöiden klassikoita, erityisesti poikien mieleen. Klassisin rattikelkka on Stigan Snowracer, jota nykyään on jo useampaa mallia ja useammalla eri värillä. Tämä rattikelkka on siitä oivallinen ostos, että siihen saa kaikkia osia varaosina, jolloin se ei käytännössä lopu koskaan. Esimerkiksi rattikelkan suksiosat kuluvat muutamassa vuodessa niin naarmuisiksi, että ne eivät luista kunnolla. Rattikelkasta saa kuin uuden vaihtamalla pelkät sukset!

Lumiskuutit ovat uusinta uutta lumivälineiden rintamalla. Lumiskuutti on pieni lumipotkulauta, jolla voi laskea mäkeä alas ja temppuilla siinä.

Sukset

Suomessa lapsi kuin lapsi kannattaa opettaa hiihtämään jo aivan pienestä lähtien, jo pelkästään siksi, kun kouluissa jokainen lapsi joutuu hiihtämään pakolliset hiihdot joka vuosi. Lapsen ensimmäiset sukset voivat olla yksinkertaiset kenkiin asetettavat sukset, joilla ennemminkin jopa kävellään kuin hiihdetään, tällaisia suksia on esimerkiksi Stigalla. Nämä voi laittaa jo parivuotiaalle lapselle jalkaan. Kolmivuotiaalle voi ostaa jo oikeat sukset monoineen.

Siirry alkuun