Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Dinosaur
Disney Princess
Intex
Little Tikes
Paw Patrol
Pinolino
Pippi
Princess
Schleich
Spiderman
Swimpy
Babblarna
Bino
Christmas
Frozen
IPlay
Mamamemo
Sekalaiset
Stor
Sunny
Tildas
Up
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Teltat ja majat

458 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Teltat ja majat leikkeihin

Lasten lähes mieluisinta hommaa on rakentaa omia pieniä majoja, koteja ja telttoja, joissa lapsi voi olla kuin pesässä. Yksinkertaisimmillaan maja syntyy peitosta tuolin päällä, mutta majan ja teltan voi ostaa toki myös kiinteän, tai aina tarvittaessa leikkihuoneeseen pystytettävän.

Jokainen muistaa sen tunteen lapsuudesta, kun on rakentanut pienen intiimin majan, kun käpertyy sinne omaan pieneen pesäänsä, omaan tilaan. Se ihana tunne, se tieto, että aikuinen ei oikeastaan edes mahdu sinne, se on vain ja ainoastaan lapsen oma tila!

Majat ja pienet teltat ovat lapselle tärkeitä paikkoja. Herkille lapsille ne voivat olla jopa elintärkeitä rauhoittumispaikkoja, jonne pääsee hetkeksi täysin omaan rauhaansa, pois hälinästä, toisten vaikutuspiiristä. Mikäli lapsella on taipumusta hakeutua omaan tilaan, maja tai teltta voi olla hyvä ratkaisu pitää lapsi kuitenkin muiden lähellä, vaikka hän olisi omassa rauhassaan.

Bamsen leikkiteltta vai prinsessan teltta?

Erilaisia telttoja löytyy netin lelukaupoista useita erilaisia. Mitä ihanampia vaihtoehtoja Bemse-nallen hauskasta leikkiteltasta iki-ihanaan vaaleanpunaiseen prinsessatelttaan! Disneyn valikoimissa on mitä ihanampia vaihtoehtoja Frozen tai Prinsessa tai Autot kuoseilla. Mickiltä löytyy huikea Peppi Pitkätossun Huvikummun näköinen teltta.

Tyylikkäämpään ja hillitymmän väriseen sisustukseen mieltyneelle löytyy myös upeita telttavaihtoehtoja lastenhuoneeseen. Pumpkin, Roommate ja Hoppekids merkeillä on kauniita telttoja. Roommaten teltta on oikeastaan upea tiipii, josta saa ovenliepeen kiinni...

Kiinteä maja

Lapsen oma pesä voi olla myös huoneessa oleva kiinteä maja, jota siis ei saa kasaan kuten teltan. Täten kiinteä maja tarvitsee enemmän tilaa. Smobyn pienen pienet muoviset leikkimökit on tarkoitettu paitsi ulos myös sisätiloihin lapsen omaksi tilaksi ja osaksi hauskoja leikkejä.

Kotimainen Luona handmade valmistaa upeita vanerisia majoja, sisäleikkimökkejä, sisätiloihin. Tällainen maja sopii vaikka avaraan loft-asuntoon lapsen leikkitilaksi.

Siirry alkuun