Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bestway
Intex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Uima-avut ja kellukkeet

7 tuotetta 1 kaupasta

Lapset rakastavat uimista ja uiminen on usein koko perheen yhteistä puuhaa. Pienemmät lapset tarvitsevat usein avukseen erilaisia kellukkeita ja uima-apuja, joiden avulla lapsi oppii uimaan ja voi leikkiä vedessä turvallisesti. Kellukkeiden avulla lapsi pysyy veden pinnalla ja vanhemman tehtäväksi jää ainoastaan vahtia ja seurata lapsen uimaleikkejä. Pienet vesipedot nauttivat myös uimarenkaiden kanssa touhuamisesta ja niistä riittää iloa myös hieman vanhemmille lapsille.

Millaiset kellukkeet lapsi tarvitsee?

Uima-avut ja kellukkeet voi ostaa helposti netistä. Niiden hankkiminen saattaa kuitenkin tuntua tavallista vaikeammalta, sillä nettikaupat tarjoavat todella laajan valikoiman erilaisia uima-apuja. Ensimmäisenä tulee kiinnittää huomiota lapsen ikään ja siihen osaako lapsi jo uida. Kaikkein pienimmät lapset voivat totutella veteen kätevän uimaliivin avulla, kun taas hieman suuremmat lapset käyttävät varmasti mielellään käsiin laitettavia kellukkeita. Kellukkeita löytyy useilla erilaisilla kuoseilla, jotka voi valita lapsen mieltymysten mukaan. Muoviset delfiinikellukkeet sopivat myös uimataidottomille lapsille, ja niiden avulla lapset voivat tutustua veteen turvallisesti. Erilaiset uimarenkaat viihdyttävät puolestaan kaikkia. Niiden kanssa leikkivät myös ne lapset, jotka osaavat jo uida itsenäisesti.

  • Ota huomioon lapsen ikä
  • Huomioi myös lapsen uimataito

Lasten uima-avut helposti netistä

Voit hankkia lasten uima-avut ja kellukkeet helposti netistä. Ostamalla tuotteet nettikaupasta voit säästää aikaa, sillä kaupoissa kiertelyn sijaan löydät kaikki saatavilla olevat tuotteet helposti yhdeltä sivulta. Sivuiltamme löydät useamman jälleenmyyjän tuotteita, minkä ansiosta voit tutustua tarjontaan ja hintoihin tavallista nopeammin. Tuotteiden alta näet myös mahdollisten postikulujen määrän. Voimassa olevat tarjoukset ovat myös helposti nähtävillä, jotta voit ostaa tarvitsemasi tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan. Ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa tutustua huolella tuotteen yksityiskohtaisiin tietoihin ja verkkokaupan toimitusehtoihin.

Siirry alkuun