Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Uimarenkaat ja puhallettavat uimalelut

12 tuotetta 1 kaupasta

Lapset rakastavat uimista ja vesileikkejä. Kesällä vesien lämmettyä on ihanaa viettää aikaa rannalla tai uima-altaalla. Vesileikit kruunaavat värikkäät ja hauskat uimarenkaat sekä puhallettavat eläimet, joiden kanssa on mukavaa kellua ja temmeltää vedessä. Uimataidottomatkin lapset voivat uimarenkaiden avulla kellua vedessä ja puhallettavien eläinten päällä voi rentoutua ja nauttia vesileikeistä. Uimalelut ilahduttavat iloisella ulkonäöllään.

Valitse ihanat uimalelut vesileikkeihin

Lelukaupat.fi sivuston laajat valikoimat tarjoavat paljon erilaisia ja kokoisia tuotteita uintihetkiin. Uimarenkaita ja puhallettavia eläimiä on tarjolla sekä perheen aivan pienemmille että isommille lapsille. Iloisen värikkäistä uimarenkaista voit valita vaikkapa tunnetun Hello Kitty- tai Muumi-uimarenkaan. Hauskoja ovat myös valikoiman uimarenkaat, jotka näyttävät linnuilta ja sieltä löydät myös monta muuta veikeää mallia ja hahmoa. Uimarenkaat ja puhallettavat eläimet on valmistettu kestävästä vinyylistä ja niissä on turvalliset ilmaventtiilit. Puhallettavat eläimet ja uimarenkaat on helppo ottaa mukaan rannalle ja altaalle, sillä ne menevät pieneen tilaan. Uimalelut vain täytetään ilmalla ja käytön jälkeen ne on helppo tyhjentää.

  • Tutustu tuotteisiin rauhassa
  • Tarkista lelujen painosuositukset

Uimarenkaat ja puhallettavat eläimet netistä

Uimarenkaat ja puhallettavat eläimet on helppoa ja vaivatonta tilata netistä. Lelukaupat.fi sivustolta voit valita laajoista valikoimista mieluisat uimalelut lapsille. Netistä tilaaminen on nopeaa ja kätevää. Mukavaa on, että pystyt tutustumaan tuotteisiin rauhassa kotonasi, niiden väreihin, materiaaleihin sekä tuoteselostuksiin. Muistathan tarkistaa myös tuotteiden ikäsuositukset. Muista kuitenkin aina, etteivät uimalelut ole verrattavissa pelastusvälineisiin, vaan lasten tulee olla valvonnan alla vedessä ollessaan. Uimalelut eivät takaa turvallisuutta uimataidottomille lapsille. Valittuasi tuotteen klikkaat vain sen ostoskoriin ja tilaus on tehty.

Siirry alkuun