Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Brio
Fisher-Price
Hape
Jukka
Lamaze
Le Toy Van
Micki
Vilac
Krea
Mudpuppy
Sekalaiset
Tolo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Vauvojen puulelut

52 tuotetta 4 kaupasta

Puulelut lapsille netistä

Lapset alkavat jo pienestä pitäen tutkia innokkaasti ympäristöään. Aivan pienet vauvat eivät näe vielä kovinkaan tarkasti, ja siksi kirkkaat värit ja vahvat kontrastit ovat tärkeitä vauvaikäisten leluissa. Vauvaikäiset innostuvat myös kaikenlaisesta kilinästä, kolinasta ja helinästä, ja kokeilevat silmät ilosta sirrittäen minkälaisia ääniä mistäkin leluista irtoaa. Ja mikäpä pikkulapsesta olisi mukavampaa kuin lelun tunkeminen vielä suuhun! Siksipä puiset lelut ovat mitä parhain vaihtoehto vauvojen ja taaperoiden leikkeihin - ne kestävät pikkulapsen innokkaammatkin otteet ulkomaailman tutkimisessa ja motoristen taitojen opettelussa.

Ajaton BRIO

Netistä löytää useita puulelujen valmistajia, mutta ehdoton klassikko puisten leikkikalujen valmistajien joukossa on tietenkin jo vuonna 1884 perustettu ruotsalainen BRIO. Brion lelujen suunnittelua ohjaa ajatus siitä, että juuri leikin avulla lapsi kasvaa ja kehittyy. BRIO valmistaakin toiminta-ajatukseltaan klassisen yksinkertaisia ja siksi ajattomia, sukupolvea toisensa jälkeen kiehtovia, ehdottoman turvallisia puuleluja. Värit ovat kirkkaat ja selkeät, ne erottuvat jo pienen lapsen silmin ja niistä löytyy monenlaista muotoa vauvan ihmeteltäväksi. Niihin taaperon onkin helppo tarttua! BRIO kantaa vastuunsa myös ympäristöstä ja valmistaa puiset lelunsa FSC-sertifioidusta puusta.

Helistä, vedä ja paukuta!

Yksi ajaton taaperon puulelu on hakka, johon netistä löytyy BRIOn ja muiden skandinaavisten puuleluvalmistajien joukosta myös kotimainen vaihtoehto Jukka-hakka. Puupalikoiden hakkaaminen puisella nuijalla kehittää erinomaisen hyvin lapsen motoriikkaa ja on totta kai myös hauskaa! Pienemmät vauvat puolestaan heiluttavat innoissaan helistimiä ja onpa BRIO oivaltanut yhdistää vasarahelistimeen vieläpä purulelun. Kävelemään opettelevan taaperon perässä kulkee tietenkin sukupolvesta puinen vetolelu - oli se sitten vedettävä auto, veturi tai jokin hauska eläin. Lapsi ja vanhemmat voivatkin myöhemmin muistella, miten he molemmat vetivät lapsena perässään vaikkapa juuri sitä samanlaista punamustakeltaista mäyräkoiraa. Maailma muuttuu, mutta puulelut pysyvät.

Siirry alkuun