Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bestway
Little Tikes
Paw Patrol
Playmobil
Aquaplay
Axi
Step2
Sunny
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Vesiradat

26 tuotetta 2 kaupasta

Lapset rakastavat monenlaisia vesileikkejä ja kesäisin myös pihaleikkejä. Vesiradat yhdistävät kätevästi nämä kaksi leikkimuotoa. Vesiratoja on monenlaisia. Yleensä niissä tulee mukana myös monenlaisia hahmoja, jotka seikkailevat eri maisemissa. Vesiradoille voi ostaa myös erikseen vaikkapa pieniä veneitä, jotka sopivat kulkemaan vesiteitse paikasta toiseen. Tutustu siis kattavaan valikoimaan ja osta vesiradat kesän leikkeihin!

Vesiradat ja vesiliukumäet saat netistä

Vesiradat ja vesiliukumäet voi löytää eri jälleenmyyjien verkkokaupoista todella helposti. Lelukaupat.fi näyttää kaikki ne jälleenmyyjät, joilla on näitä tuotteita valikoimissaan. Valikoimaa voikin selailla kaikessa rauhassa ja jos jostakin tuotteesta haluaa lisätietoa, sitä saa klikkaamalla tuotetta. Pienellä vertailulla voi säästää suuriakin summia rahaa, joten se kannattaa. Jälleenmyyjät nimittäin eroavat toisistaan esimerkiksi toimitustapojen ja -kulujen sekä maksutapojen kohdalla. Lelukaupat.fi-sivustolla voi myös hakea tuotteita esimerkiksi tietyn valmistajan mukaan. Näin hakutuloksiin tulee ainoastaan leluja juuri kyseiseltä valmistajalta. Vesiradat ovat loistava idea kodin pihaleikkeihin, mutta samalla myös vaikka lahjaksi. Näiden lelujen parissa vierähtää helposti tovi, jos toinenkin.

  • Etsi sopivat lelut hakutoiminnon avulla
  • Valitse lelut lapsen ikätason mukaan

Netistä ostaminen ja tuotteiden toimitus

Vesiradat on kaikkein kätevintä tilata suoraan netistä. Siellä valikoima on kattavampi ja ostaja säästää aikaa ja vaivaa. Monesta verkkokaupasta isompia leluja, kuten vesiliukumäkiä saa jopa kokonaan ilman toimituskuluja. Parasta kuitenkin on se, että lelut voi myös saada suoraan kotiinkuljetuksella, jolloin pakettia ei tarvitse edes vaivautua hakemaan postista. Myös tuotteiden palauttaminen onnistuu, jos lelu ei syystä tai toisesta vastaakaan odotuksia. Suurin osa jälleenmyyjistä antaa palauttaa tuotteen ilman erillisiä kuluja 30 päivän kuluessa. Joskus palautusaika voi olla pidempikin.

Siirry alkuun